Spavao sam sa više od 300 žena


19.03.2023 10:52


Folker Darko Lazić šokirao je sve priznanjima o svojoj intimi, kao i tvrdnjama da je bio sa preko 300 žena.



Darko je ispričao da je plaćao devojke za intimne odnose, i to uglavno posle nastupa u inostranstvu.

"Čovek koji nije platio s*ks sa p**stitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama. Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam... Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim", rekao je pevač.

Pevač kaže da je prestao da broji sa koliko žena je spavao.

"Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim."

Lazić je otkrio i da se već venčao sa Katarinom, ali da veliku svadbu planira tek na leto.

"Kaća i ja uživamo u ljubavi. Venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na leto ćemo napraviti svadbu i to će biti opštenarodno veselje!"

Darko Lazić kaže da će uskoro ići na operaciju zatezanja kože, nakon što je smršao čak 109 kilograma! Pevač je pre tri godine imao 169 kilograma, zbog čega je išao na operaciju smanjenja želuca i otad je naglo izgubio kilažu.

"Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti."



Izvor: Blic.rs
Foto: BN