Milioner nudi posao, plata 35000€!


07.09.2023 10:11


Australijski milioner Matthew Lepre je u potrazi za asistentom koji će s njim putovati po svijetu te nudi platu u iznosu od 35.000 eura i korištenje njegovih luksuznih automobila.On je svoje poslovno carstvo izgradio internetskim poslovanjem te organizovanjem kurseva u sklopu svoje kompanije Ecom Warrior Academy.

Naveo je da se na konkurs mogu prijaviti i osobe koje nemaju iskustvo. Potrebno je samo da imaju važeći pasoš, da vole putovati i da su pedantni u poslu. Prijavu možete popuniti na njegovoj web stranici.

"Odrastao sam u predgrađu Sidneyja i jeo sam obroke Vojske spasa zato što moja samohrana majka nije mogla priuštiti namirnice, tako da se, nažalost, mogu poistovjetiti s teškim vremenima s kojima se ljudi suočavaju", rekao je za Femail.

On je prije četiri godine uradio nešto slično ovome. Objavio je oglas za ličnog asistenta, na koji se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je dobila bivša studentica modnog dizajna.

Iste godine je zaposlio i fotografa pomoću kojeg je unaprijedio svoj Instagram profil. On ima platu od 32.000 eura.Izvor: Klix
Foto: Instagram/matthewlepre