BOTOKS EPIZODA: Hoće da bude mlađa od snajke!?


17.06.2022 16:28


Pevačica Goca Božinovska priznala je da je pre par meseci posetila jednu kliniku za estetsku hirurgiju.



Goca je tada objavila na društvenim mrežama sliku s intervencije, te su usledili brojni negativni komentari, a ubrzo se oglasila i pevačica.


Ona je poručila da je samo htela malo da osveži lice te da je ubrizgala botoks, da je zadovoljna i da se nije pokajala i istakla "pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština".

Goca se pojavila na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija, a fotografije s proslave su ponovo napravile pometnju na mrežama. Pevačicu su napali kako je preterala s botoksom i da više ne liči na sebe.


"Bože šta napravi od sebe, a bila je lepa žena", "Bože me sačuvaj, ne liči više na sebe, ona izgleda da želi da bude mlađa od snajke", "Katastrofa izgleda, onako je imala sitne oči, sad samo dve crtice na tom mestu", "Užas, oni se kao ulepšavaju, a unište se, strašno", samo su neki od komentara pored Gocine slike sa svadbe.

"Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si*e, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju", rekla je Goca u jednom intervjuu.



Izvor: Kurir
Foto: Printscreen/Twitter