Zvezda filma "50 nijansi sive" postaje novi Džejms Bond?!


19.04.2022 22:07


Džejmi Dornan (39), glumac najpoznatiji po ulozi Dorijana Greja u trilogiji "50 nijansi sive" mogao bi postati novi Džejms Bond, ali nije siguran može li se nositi s negativnim komentarima javnosti.



Spomenuo je kako su fanovi Betmena reagovali kad su saznali da će ga igrati njegov kolega Robert Patison.
 

- Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Setite se samo reakcija koje su usledele nakon što je Rob dobio ulogu, pa 90 posto ih je bilo negativno - istakao je Džejmi u razgovoru za "Esquire".

- Slično je bilo i kada je Danijel Krejg dobio ulogu Džejmsa Bonda - mislim, komentari su bili 100 posto negativni. Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi besne zbog glumaca. A šta se onda dogodilo? Krejg je briljirao i to je promenilo celu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na koncu sviđa ono što je Rob učinio s Betmenom - dodao je glumac.



Glumac ne krije uzbuđenje oko mogućnosti da zaigra Agenta 007, a za tu ulogu se navodno bori s Idrisom Elbom i Dvejnom Džonsonom.

- Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, reč je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata - rekao je Džejmi.



Izvor: Kurir
Foto: Profimedia