RAZVOD: Kako dele imovinu Duško i Jelena


06.07.2022 23:34


Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića okončan je posle 14 godina zajedničkog života.



Kako je Jelena objavina na društvenoj mreži Instagram, "sva bračna imovina prepisana je na zajedničku decu, a starateljstvo pripalo je Karleuši.
 




Kako je ranije pisalo, uglavnom se sve što bračni drugovi steknu za vreme trajanje braka, deli na pola. Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa Jelenom Karelušom.

Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.


Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750.000. Po toj pretpostavci, Jeleni bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!

Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, koji bi se u slučaju da se razvedu, mogli deliti na ravne časti. Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilo od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da Jeleni za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.




Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić