SNSD-ovke prkose gladnom narodu sa egipatskih plaža


07.07.2022 16:51


"Do sada bi gospodin Lukač već ulovio ajkulu i ispekao je na ražnju. Veliki pozdrav za gospodina Lukača iz Hurgade od irene Joldžić, budućeg narodnog poslanika i njene kume Dijane Petković". 



Buduća narodna poslanica SNSD-a, kako je sebe predstavila, Irena Joldžić, sestra Natalije Trivić, ministarke prosvjete u Vladi Republike Srpske, nalazi se u Egiptu i to mjestu Hurgadi, gdje je prethodnih dana harala ajkula. Iz tog mjesta ona prkosi narodu koji more može vidjeti samo na televiziji, ali i šalje tople pozdrave stranačkom kolegi...

Irena je u stilu svojih bahatih kolega poslala video poruku narodu da joj je lijepo u Egiptu, sluša muziku sa kumom i leškari...

 

Malo joj, kako sama kaže, muke zadaje tamošnja policija koja nije efikasna kao Lukačeva u Republici Srpskoj.

"Kao što vidite plaža je prazna, ajkula je negdje u ovom zaljevu, Vidite nema ni jednog broda, policije, niti čamca, a oni navodno traže ajkulu. Mi tri dana ležimo na plaži, možete samo umočiti noge do gležnja. Inače, policija odmah trči.", požalila se ona u video objavi na društvenim mrežama.

 

"Međutim, dodaje, iz priloženog se vidi da je policija Republike Srpske na čelu sa gospodinom Lukačem puno efikasnija.

"Do sada bi gospodin Lukač već ulovio ajkulu i ispekao je na ražnju. Veliki pozdrav za gospodina Lukača iz Hurgade od irene Joldžić budućeg narodnog poslanika i njene kume Dijane Petković", kaže Irena Joldžić, buduća, kako je sebe već proglasila, poslanica SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

Inače, da podjsetimo da su ovih dana SNSD-ovi aktivisti organizovano otišli na more u Grčku, gdje ih je, kako tvrde, počastio predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Džajić.

 

Nema sumnje da su u pitanju narodni novci, jer su majstori za te marifetluke.



Izvor: BN
Foto: Screeenshot