Lidija u vezi sa dvije decenije mlađim slikarom!


15.07.2022 10:23


Glumica Lidija Vukićević (58) čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali ne krije da je u srećnoj emotivnoj vezi. Naime, ona je priznala da uživa u ljubavi sa dvadeset godina mlađim slikarom iz Italije, te je otkrila kako funkcioniše njihova veza na daljinu. 



- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam - rekla je za Lidija.

 

Ona je nedavno ispričala i da je konačno našla muškarca koji može da joj parira.

 

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - otkrila je glumica.



Izvor: kurir.rs/ Gloria
Foto: Instagram