Traži muža, a ovo su uslovi!


28.07.2022 09:45


Pevačica Neda Ukraden (71) već je dugi niz godina solo igračica, a sad je otkrila kakvog muškarca traži. Najbitnije joj je da ne postoji velika razlika u godinama.



- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodim. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama - istakla je.

Ipak, kaže da joj izgled ne igra presudnu ulogu.

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pevačica.

Osim karakteristika koje je nabrojala najbitnije joj je kaže, zdravlje.

- Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja - dodala je.

Podsetimo, Neda je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posledica moždanog udara, a od tada pevačica retko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju ćerku Jelenu.



Izvor: Kurir.rs/Express.ba
Foto: Neda Ukraden