TUŽILA KOLEGU: Grleći je, slomio joj tri rebra!


19.08.2022 11:27


Jedna neimenovana kineskinja je nedavno tužila kolegu sa posla sudu, nakon što su joj navodno slomio tri rebra tako što ju je previše jako zagrlio!



Žena je odlučila da podnese tužbu protiv svog kolege – saradnik na sudu u gradu Juejang, tražeći da joj nadoknadi finansijske gubitke koje je pretrpela zbog njegovog snažnog zagrljaja.

Ova bizarna priča počela je još u maju 2021. godine, kada je tužilja, žena iz grada Juejang, u kineskoj provinciji Hunan, ćaskala sa kolegom na svom radnom mestu. U jednom trenutku je prišao muški kolega i pozdravio je zagrljajem, zbog čega je kaka ona tvrdi vrisnula od bola.

Kolega s posla ju je očigledno toliko zagrlio da je nastavila da oseća bol u grudima čak i nakon što je napustila posao, ali nije odmah potražila medicinsku pomoć već je utrljala grudi vrelim uljem i nakon toga otišla u krevet da spava.

Pet dana nakon izuzetno čvrstog zagrljaja, ženi se pojačao bol u grudima, pa je konačno otišla u bolnicu na pregled. Rendgenski pregled je pokazao da nije imala jedno, već tri slomljena rebra, dva na desnoj strani grudnog koša i jedno na levoj strani!


Bila je prinuđena da uzme slobodno od posla, što je rezultiralo gubitkom prihoda, a takođe je potrošila znatne svote novca na medicinske račune i medicinske sestre.

Tokom perioda oporavka, žena se navodno srela sa muškim kolegom koji joj je slučajno slomio rebra i pokušala sa njima da pregovara o nekoj vrsti nagodbe. Međutim, nisu uspeli da postignu bilo kakav dogovor, jer je muškarac tvrdio da ona nema dokaz da joj je povredu naneo njegov prijateljski zagrljaj.

Sudija je nedavno naložio tom čoveku da plati svojoj koleginici 10.000 juana oko 1.500 dolara kao kompenzaciju za to što joj je zagrljajem slučajno slomio rebra.

Iako je oštećenje rebara otkriveno nakon 5 dana, sud je saopštio da nema dokaza da je žena tokom tih 5 dana učestvovala u bilo kakvim aktivnostima koje su mogle prouzrokovati prelom kostiju. Osim toga, bilo je svedočenja saradnika koji su se prisećali bolne reakcije žene nakon zagrljaja.


Priča je izazvala debatu na kineskim društvenim mrežama, ali većina ljudi je izrazila saosećanje sa situacijom žene i savetovala je drugima da se uzdrže u svojim postupcima kada pozdravljaju prijatelje i kolege.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay