On je 17. Željkin savjetnik i nema dana radnog staža


05.05.2022 14:47


Predsjednica Republike Srpske juče je dobila i 17. savjetnika. Novi savjetnik Željke Cvijanović za sport i fzičko vaspitanje je Milan Đurđević, predsjednik OO SNSD Šamac, inače profesor fizičkog bez ijednog radnog dana u struci.



"Izuzetna mi je čast saopštiti da sam imenovan za savjetnika za sport i fizičko vaspitanje predsejdnice Republike Srpske. Hvala Vam predsjednice na ukazanom povjerenjui tome što vrednujete rad i rezultate. Trudiću se vlastitim predanim radom opravdati ukazanu čast, te da zajedno gradimo bolju budućnost, kako u oblasti sporta, tako i u ostalim segmentima ljudskog života“, napisao je na svom profilu Milan Đurđević, novi savjetnik Željke Cvijanović.

 

Nedugo zatim, nakon intervencije, koja je očito uslijedila iz kabineta predsjednice, da se te informacije ne smiju javno objavljivati Đurđević je izbrisao post, da bi na kraju ugasio i svoj fejsbuk nalog.

 

Milan Đurđević je prije mjesec dana izabran za predsjednika OO SNSD Šamac i očigledno je tada dogovoreno imenovanje na poziciju savjetnika predsjednice Republike Srpske.

Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske tokom finansijske revizije Službe predsjednika Republike Srpske za prošlu godinu konstatovala da je u službi Željke Cvijanović angažovano 16 savjetnika.



Izvor: BN
Foto: Milan Đurđević