OSVETA: Bivšem dečku srozala FIFA tim u igrici!


09.09.2022 12:15


Devojka Frančeska Parman satima je 'hakovala' FIFA nalog svog bivšeg dečka, da bi izbacila odnosno, srozala njegov FIFA tim 'do samog dna' fudbalske lige. Ona je rekla da 'ni zbog čega ne žali', jer je htela da povredi svog bivšeg dečka 'dvostruko jače' nego što je on povredio nju.



Svi se nadamo prijateljskom raskidu kada stvari uljubavnim vezama odnosi ne funkcionišu, ali postoji verovatnoća da će neko od vas ostati ogorčen zbog postupaka bivšeg partnera ili karakternih osobina koje su vas dovele do rastanka.

Divno je kada bivši partneri mogu da održavaju prijateljstva ili nastave da lebde po istim društvenim krugovima bez ikakvog animoziteta – ali ponekad je osveta jednostavno najbolji lek za slomljeno srce.


Jedna devojka je otkrila “najsitniju” stvar koju je ikada uradila nakon raskida i priznaje da ne žali zbog “divljačkog poteza”. Na svom TikTok nalogu objasnila je svoje postupke, Frančeska kaže da je želela da njen bivši dečko morao je da oseti povredu koju je osetila kada su prekinuli ljubavnu vezu prenosi mirror


“Dakle, tokom cele moje veze sa bivšom, on je igrao FIFA. igricu.! Bio je više opsednut FIFA-om od mene. Voleo je FIFA-u više od mene. Pa sam mu hakovala nalog”.

Pokazujući ozbiljnu posvećenost svom lukavom i osvetničkom pokušaju , devojka je nastavila: “izbacila sam njegov tim u najnižu diviziju. Trebali su mi sati, ali je bilo vredno toga”.

FIFA igrači mogu da zarađuju “novćiće“ na osnovu učinka na meču – oni se mogu koristiti kao valuta u igri za kupovinu igrača ili “paketa u igrici“.

“Imao je milione funti na FIFA igrici – to nije pravi novac, ali ja sam sve to koristila za loše fudbaslke pokrete, tako da kada bi oni – igrači dali gol, izašao bi stari ‘vhoop vhoop gangman style’,” tvrdila je Frančeska


Fračeska ne žali zbog svoje “hakerske” uloge i kaže: “Veoma sam ponosna na to. I sada sam ponosna na to godinama kasnije, jer znam da je to zabolelo njegovo srce“.



Izvor: Zanimljvosti
Foto: Pixabay/Ilustracija