Redovno obilazim manastire!


14.10.2022 12:49


Pjevačica Tanja Savić posljednjih godina često posjećuje i obilazi manastire, sa sestrom i bratom, a posebno voli da ode u manastir Tumane.



Ona je do sada više puta mjesečno posjećivala ovu veliku srpsku svetinju, a jedan od sabraće iz manastira ispričao je kako se pjevačica ponaša i zbog čega dolazi.

"Kao i hiljade i hiljade vernika koji dolaze u Tumane da uzmu blagoslov od Sv. Jakova i Sv. Zosime, tako i sestra Tanja redovno dolazi kako bi isprosila blagoslov svetitelja. Trudi se da ne privlači pažnju ostalih poklonika. S njom su uvek i njeni sestra i brat, kao i deca", kaže i dodaje:

"Bila je nekoliko puta i s roditeljima. Prisustvuju čitanju molitava za zdravlje i isceljenje duše i tela, ali i za dobijanje potomstva. Vidi se da joj dolazak u naš manastir prija, jer uvek sa suzama izlazi iz crkve gde su mošti. Ovde je pronašla utehu posle teškog perioda koji je imala u privatnom životu", završava izvor, pa dodaje:

"Uzima i svetu vodicu za blagoslov koja ima čudotvorna dejstva za onog ko istinski veruje. Nju pije kod kuće i ona veruje da joj ta vodica pomaže da se zaštiti od svih negativnih stvari koje se dešavaju u njenom privatnom životu, ali i poslu, i da zahvaljući molitvama bratije iz Tumana uspeva da se izbori sa svim problemima koje ima na svakodnevnom nivou", završava tumanski sabrat za Kurir.

Tanja nerijetko na društvenim mrežama postavlja fotografije i snimke na kojima se vidi kako uživa s porodicom. Ona je tako nedavno objavila snimak na kome se vidi kako s porodicom uživa upravo u manastiru Tumane.

Vjeruje se da molitve monaha u Tumanima pomažu ljudima oboljelim od opakih bolesti, a ženama koje imaju problem sa začećem pomažu da se ostvare kao majke.



Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf