Trudnu 'Zvezdu Granda' muž prevario sa koleginicom


07.05.2022 11:02


Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak iz jednog noćnog izlaska na kojem su za istim stolom Jasmin Mumić, bivši muž Dade Mešaljić i Meliha Imširović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Dada Mešaljić se oglasila na Instagramu.



Ona je dala javno saopštenje i zamolila sve da je ispoštuju jer je trudna.

 

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje - napisala je Dada.

 

- Želim se ovim putem zahvaliti na neizmernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se desilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim da dajem bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli Vas Vaš zmaj - dodala je ona.

Na objavljenom snimku iz provoda se vidi da su Dadin bivši muž Jasmin Mumić i njena kolegica Meliha Imširović u dobrom raspoloženju i zajedničkom društvu.

 


Jasmin je kao odgovor na sporni snimak rekao:

- Ja smem biti u društvu sa svakim, što ne mora značiti da tu ima nešto.



Izvor: Kurir
Foto: Instagram