Pogledajte najveća usta na svijetu!


23.10.2022 08:49


Isaac Johnson (SAD) iz Minesote upisao se u Ginisovu knjigu rekorda kao vlasnik najvećih razjapljenih (otvorenih) usta (u muškoj kategoriji) na svetu! Isak Džonson je tako uspeo da stavi celu jabuku (srednje veličine) u usta. I tako dokazao svetu da može da otvori svoja usta još više to jest, da budu i veća nego što je nekada mogao.



Kako je Isak rastao, tako su mu usta postajala veća. Sada njegova usta imaju 10,196 cm (4,014 in) od njegovih gornjih do donjih zuba!

“Imam najveća usta na svetu“, rekao je Isak, koji može da na primer, stavi svoju pesnicu, narandžu pune veličine i četiri naslagana Mekdonaldsova čizburgera u svoja ogromna usta.

Odbivši da bude poražen, Isak je povratio titulu 21. oktobra 2020. istegnuvši usta na neverovatnih 10,175 cm (4 inča).



To je ekvivalentno veličini bejzbol lopte!

“Veoma sam ponosan što sam ponovo preuzeo titulu najvećeg otvaranja usta u Ginisovim svetskim rekordima“, ponosno je izjavio Isak.

Kao da njegov podvig već nije bio pravi zamah, Isak je oborio sopstveni rekord 22. februara 2022. na snimanju Lo Shov Dei Record-a u Milanu, Italija, kada je ispružio usta 0,021 cm (0,008 in) više od svog prethodnog pokušaja.




 

Isak je prvi put bio inspirisan da pokuša da obori rekord nakon što je video Bernda Šmita iz Vendlingena u Nemačkoj kako otvara usta na 8,8 cm (3,46 inča).

Shvatajući da može da proširi svoa usta još više, Isak je pokušao da obori ginisov svetski rekord, tako daje prevazišao Bernda za 0,54 cm (0,21 in).

Isak je od tada postao slavna ličnost sa video snimcima njegovih usta koji su prikupili preko 74 miliona pregleda na Tiktoku.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay/Guinnessworldrecord.com