Ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo!?


26.10.2022 09:52


toja Novaković nikada nije krila da je posećivala estetskog hirurga i korigovala šta god je želela, a sada je, nakon poslednjeg nastupa, ponovo pokrenula glasine da je išla na botoks.Naime, pevačica se pojavila na koncertu i izazvala lavinu komentara gde se mnogi pitaju šta joj se desilo.

- "Ovo je jezivo", "Šta se desilo ženi sa licem?" - samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici Tvitera i TikToka ispod snimaka sa pomenutog nastupa.

@un_po_2 #stoja #stojainstitucija #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularcreator #popularvideo #trending #trend #trendy #balkan #balkanmusic #balkantiktok #balkanfyp #tiktoknews #balkanfypage #bosna #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #srbijaviralvideo #popularno #viralno #tiktok #tiktokviral #tiktokfyp #tiktoktrending #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkanPodsetimo, pevačica je, kako se svojevremeno spekulisalo, išla i na liposukciju, ali je sve što je radila da poboljša izgled bilo kontraproduktivno zato što obožavaoci nisu hteli da je čuju za nju kao tamo neku mršavicu jer su navikli da je onako narodski zdrava i jedra i da na njoj sve puca.- Jedno vreme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Posle sam se opet predala hrani da im ugodim.Izvor: Kurir
Foto: Kurir