Dnevni horoskop za 23.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Posle jučerašnjeg dana ovaj vam dođe kao osveženje i odmor. Stižu vam lepe vesti. LJUBAV - Partner želi da vodi glavnu reč i da istera svoje, a to neće proći kod vas. Umete da prepoznate lažno umiljavanje. ZDRAVLJE - Želudačni problemi.


♉ BIK


POSAO - Morate pokazati inicijativu ali to se neće dopasti vašem tajnom protivniku. Stiže dobitak koji ćete brzo potrošiti. LJUBAV - Partner dosta vremena provodi na poslu kako bivama udovoljio. To morate imati u vidu. Susret. ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Osoba iz daleka vam predlaže jedan posao za koji niste zainteresovani zbog uslova plaćanja. Pazite da vas neko ne prevari za novac. LJUBAV - Susret sa osobom iz daleka popraviće vam raspoloženje. Više se družite i izlazite. ZDRAVLJE - Bolovi u lumbalnom delu.


♋ RAK


POSAO - Ukućanima i bliskim ljudima se ne dopadaju vaši postupci, ali na njih ste primorani kako biste opstali. LJUBAV - Vaša porodica je protiv vašeg partnera, te je najbolje da ih ne spajate. Najlepše će vam biti ukoliko budete sami. ZDRAVLJE - Dobro je.


♌ LAV


POSAO - Nemate smisla za diplomatiju. Niste nimalo taktični i na sve posmatrate negativno. LJUBAV - Draga osoba vas je poželela ali vi ne planirate da se vidite s njom, već sa nekom drugom osobom. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♍ DJEVICA


POSAO - Veoma ste vešti u komunikaciji, ali na dugoročnom planu pravite grešku. Zar vam nije bitnija slika koju gradite o sebi? LJUBAV - Dan provodite u veseloj i opuštenoj atmosferi, zapostavljajući poslovne obaveze. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Više se krećite.


♎ VAGA


POSAO - Imate veliki uticaj iz prikrajka. Tako vam više odgovara. Stiže očekivana suma novca. LJUBAV - Partner i vi ne delite ista interesovanja. Promena planova u poslednji čas. ZDRAVLJE - Smeta vam duvanski dim.


♏ SKORPIJA


POSAO - Volite da pričate o sebi pred prijateljima i poznanicima. Ne hvalite se previše, jer drugi ljudi tačno znaju kakvi ste vi. LJUBAV - Obradovaće vas poziv ili poruka jedne osobe. Sve to želećete da podelite sa prijateljima koji će biti srećni zbog vas. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.


♐ STRIJELAC


POSAO - Veoma ste maštoviti i kreativni i to je put preko kojeg možete ostvariti uspeh. LJUBAV - Ceo dan ćete razmišljati o rečima voljene osobe. Uveče se iskradite iz kuće kako biste se videli sa voljenom osobom. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♑ JARAC


POSAO - Potrudite se da svojim izgledom danas ostavite utisak na ljude oko sebe. Vratite stari imidž. LJUBAV - Ukoliko ste u braku, ovo je dan koji ćete želeti da podelite sa voljenom osobom ali i svojim poznanicima kojima ste uputili poziv da dođu kod vas. Gosti u domu. ZDRAVLJE - Čuvajte bubrege.


♒ VODOLIJA


POSAO - Imate viziju kako da napravite veliki novac, ali nemate odgovarajuću podršku. Izbegavajte krupne investicije u koje niste sigurni. LJUBAV - Jedna osoba ramišlja o susretu sa vama. Pošaljite dragoj osobi poruku i zakažite susret posle radnog vremena. ZDRAVLJE - Izbegavajte masnu hranu.


♓ RIBE


POSAO - Poslovni partner ili saradnik, nikako da vam vrati novac i stalno smišlja nove izgovore da to ne učini. LJUBAV - Voljena osoba troši previše novca na kupovinu garderobe a da vi to i ne znate. Izađite na mesto gde još niste bili. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.