Dnevni horoskop za 24.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ovo je veoma uspešan dan za vas, pogotovu ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Da biste zaradili veći novac potrebno vam je više hrabrosti. LJUBAV - Imate mnoštvo poziva za druženje te gledate kako da uklopite da se vidite i sa prijateljima i sa voljenom osobom. Ljubavni sastanak. ZDRAVLJE - Solidno je.


♉ BIK


POSAO - Jedna osoba iz inostranstva neće vas razumeti u potpunosti a moguć je nesporazum oko plaćanja. LJUBAV - Dopisujete se sa nekoliko osoba u isto vreme, ali o jednoj osobi iz daleka imate pogrešno mišljenje. ZDRAVLJE - Očima vam smeta jaka svetlost.


♊ BLIZANCI


POSAO - Bila bi velika šteta da ovaj dan provedete u nekoj dremci... Ako vam se prispava, pokvasite se vodom po licu i vratu. LJUBAV - Prijaće vam večernja šetnja u društvu voljene osobe koja će vam rado praviti društvo. Tema za razgovor imate na pretek. ZDRAVLJE - Pospanost.


♋ RAK


POSAO - Prijatelji ili poslovni saradnici imaju prevelika očekivanja vezanih za novac. Vi ipak igrate na sigurno. Ne želite da rizikujete. LJUBAV - Prijaće vam društvo prijatelja iz inostranstva. Ipak, ne pričajte im baš sve što se događa u vašem životu, a ni vi njima ne verujte u potpunosti. ZDRAVLJE - Zubobolja.


♌ LAV


POSAO - Danas stičete uvid koliko vam znanje i možda fakultetska diploma pomaže u poslu. Mogućnost putovanja. LJUBAV - Budite obazrivi kad šaljete poruke jer je greškom možete poslati nekom drugom, što može stvoriti zabunu. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♍ DJEVICA


POSAO - Gledajte da klijente sa kojima radite ovih dana zadržite i za kasnije. Stiže vam lepa suma novca, ali gledajte da ne potrošite sve na lične užitke. LJUBAV - Željni ste pažnje i dokazivanja kako biste time na neposredan način privukli pažnju osobe prema kojoj gajite osećanja. ZDRAVLJE - Prijalo bi vam plivanje.


♎ VAGA


POSAO - Ma koliko sebe smatrali inteligentnom osobom ima stvari i koje ne znate. Jedna fakultetski obrazovana osoba vam ukazuje na grešku. LJUBAV - Ako ste u tajnoj vezi sa osobom iz inostranstva danas je moguć susret sa njom. Jednu osobu biste rado izbegli. ZDRAVLJE - Solidno je.


♏ SKORPIJA


POSAO - Posao možete unaprediti ukoliko sarađujete sa obrazovanim osobama koje već imaju stečenu reputaciju u svom poslu. LJUBAV - Čini vam se da se dopadate jednoj osobi sa posla, moguće i svom šefu. Mogući gosti u domu. ZDRAVLJE - Pod kontrolom je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas ćete biti neprestano u pokretu kako biste ispunili sve zadatke za svog poslodavca ali i za starijeg člana porodice, moguće oca. LJUBAV - Veče vam donosi lepe trenutke uz voljenu osobu. Podelite svoja maštanja i želje jer će vam to povratiti energiju. ZDRAVLJE - Upala mišića.


♑ JARAC


POSAO - Ako ste danas očekivali od poslodavca nekakav novac ili naknadu, znajte da je to sve bilo lažno obećanje. LJUBAV - Obnovite garderobu, osvežite vaš izgled jer to će privući suprotan pol. Ako ste dama, stariji muškarac vas sve više interesuje. ZDRAVLJE - Vrtoglavica.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ukoliko radite sa novcem ili danas treba da izvršite uplatu u stranoj valuti budite oprezni kod samog plaćanja. Takođe, pazite da ne izgubite novac ili novčanik. LJUBAV - Na partnerova pitanja šta vam je i što ste neraspoloženi, ne dajete iskren razgovor. Potrebno vam je malo više prostora za sebe. ZDRAVLJE - Mučnina.


♓ RIBE


POSAO - U toku popodnevnih časova stiže vam izvesna suma novca ali svoj dobitak ne treba da prijavljujete prijateljima i ljudima iz okruženja. LJUBAV - Dobijate dve ponude za izalazak i druženje. Moguće je da ćete stići na oba mesta. Povedite i partnera. ZDRAVLJE - Solidno je.