Dnevni horoskop za 28.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Na poslu su moguće promene koje vam najavljuje šef. Trenutno nemate nikakav uticaj na situaciju. LJUBAV - Pokušavate da sakrijete ljubomoru koju osećate. Partner i dalje radi po svome a to vas sve više ljuti. ZDRAVLJE - Pritisak.


♉ BIK


POSAO - Vašu prijatnost jedna osoba možete shvatiti kao signal da joj se dopadate. Morate povući dozvoljenu crtu. LJUBAV - Stalno razmišljate kako vaša okolina doživljava vašu voljenu osobu. Što šta biste kod nje menjali ali nemate hrabrosti da joj to kažete. ZDRAVLJE - Prijao bi vam odmor.


♊ BLIZANCI


POSAO - Razmišljate kako da dođete do novca koji ste zaradili ili da naplatite vaš posao. Starijoj osobi iz domaćinstva potrebna je vaša pomoć. LJUBAV - Osoba koja vam se dopada verovatno je zauzeta, a svaki vaš pokušaj da je osvojite pašće u vodu. ZDRAVLJE - Loše varenje.


♋ RAK


POSAO - Pravite planove i prikupljate neophodne informacije. Jedna osoba pripisuje vaše zasluge sebi. LJUBAV - Strast koju osećate prema jednoj osobi ne možete da kontrolišete. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Ne možete sa svima izaći na kraj. Zato je ponekad bolje povući se, nego ratovati sa nekim koge ne možete da pobedite. LJUBAV - Prijatelji očekuju da im uzvratite posetu. Ne ispunjavate sve ono što od vas zahtevaju vaši ukućani. ZDRAVLJE - Napunite kadu, lezite i uživajte. To će vas preporoditi.


♍ DJEVICA


POSAO - Bićete zadovoljni kada budete čuli da osobi koju smatrate protivnikom ne ide baš najbolje. LJUBAV - Ne pričajte drugim ljudima o vašim ljubavnim planovima, sve dok se sami ne uverite da vas ta osoba zaslužuje. ZDRAVLJE - Stavite naočare kada izlazite iz kuće.


♎ VAGA


POSAO - Ništa ne možete da sakrijete od ljudi iz okruženja, te će oni tačno znati i kolika vam je plata i kada vam stiže novac. LJUBAV - Previše ste se opustili i zaboravili na svoje ponašanje. Jedna osoba će vaš smeh protmačiti kao provokaciju. ZDRAVLJE - Budite pažljivi pri rukovanju s oštrim predmetima u kuhinji.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ukoliko sarađujete sa ljudima iz inostranstva, ovo je dan kada nećete uspeti da realizujete svoje ideje jer one nisu po volji drugih ljudi. LJUBAV - Partnerova porodica vam nameće nešto što vi ne biste hteli. Odlučni ste da zadržite svoj stav. ZDRAVLJE - Proverite pritisak.


♐ STRIJELAC


POSAO - Pokušavate da prikrijete tragove na koji način vam dolazi novac, jer ako ste to otkrije ostaćete bez podrške. LJUBAV - Vas ljubomora pokreće iako vi kažete da nije tako. Zbog toga kako se osećate još više se trudite oko voljene osobe. ZDRAVLJE - Proverite rok upotrebe namirnica koje koristite.


♑ JARAC


POSAO - Danas vam se jedna osoba može obratiti za pomoć, ali vi ćete je najverovatnije odbiti. LJUBAV - Ako ste u braku, želećete da sprečite partnera da potroši novac jer smatrate da treba više da štedite. ZDRAVLJE - Izbegavajte hladno i gazirano piće, kao i sladoled.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ne želite da radite sa ljudima koji na vas vrše pritisak pa makar morali zbog toga trpeti posledice. LJUBAV - Osoba iz daleka je ljubomorna na vašeg partnera i vašu sreću. Najlepše će vam biti u domu i krugu porodice. ZDRAVLJE - Solidno je.


♓ RIBE


POSAO - Danas bi trebalo da vratite novac koji dugujete, jer ako to ne učinite što pre, bićete napeti. LJUBAV - Prijatelji vas nagovaraju da pozovete jednu osobu, koja je po njihovom mišljenju, kao stvorena za vas. ZDRAVLJE - Nije loše.