Dnevni horoskop za 5.4.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Prepodne obavite veći deo svojih poslova posebno ako su vezani za dokumentaciju, razgovore ili transport. LJUBAV - Tokom večeri razmišljaćete kako da se opustite. Poslušajte partnerov predlog vezan za vaš način oblačenja. ZDRAVLJE - Popravlja se.


♉ BIK


POSAO - U poslepodnevenim časovima posao će vam napraviti jedna mlađa ženska osoba. Dobitak. LJUBAV - Želećete da ostavite što bolji utisak na voljenu osobu. Napravite večeru za dvoje. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više vitamina.


♊ BLIZANCI


POSAO - Volite da radite kada znate da će to drugi primetiti. Prija vam takva satisfakcija. LJUBAV - Raspoloženi ste za ljubav. Mogući ljubavni susreti i kontakti sa dragom osobom. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Sa ukućanima napravite rezervni plan o kojima nećete pričati drugim ljudima. Tajni poslovni razgovori. LJUBAV - Pred vama je opuštajuće veče koje možete provesti čineći ono što volite. A moguć je i tajni ljubavni susret. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♌ LAV


POSAO - Jedna osoba vam predlaže da se sastanete i otvoreno razgovarate o svemu, pa možda i padne neki dogovor. LJUBAV- Napišite ljubavnu poruku ili pozivite dragu osobu. Prijatelji vam predlažu izlazak ili susret. ZDRAVLJE - Dobro je.


♍ DJEVICA


POSAO - Slatko vam je da radite jer vam je time i zarada zagarantovana. Znate kako da zaradite novac. LJUBAV - Možete biti hladniji prema jednoj osobi samo zato što je smatrate manje inteligentnom od vas. ZDRAVLJE - Dobro je.


♎ VAGA


POSAO - Imate dobru saradnju sa strancima i svi poslovi vezani za njih sada vam se mogu ostvariti. Poziv iz daleka. LJUBAV - Kako ste mogli i da pomislite da vas je voljena osoba zaboravila?! To nije tačno. Poziv. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♏ SKORPIJA


POSAO - Na fin način uspevate da ostvarite svoje zamisli. Znate kako da nametnete svoju volju. LJUBAV - Uzbuđuje vas pomisao na jednu mlađu osobu koja vam potpaljuje maštu. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas možete dobiti ponudu za zajedničku saradnju. Dobijate obećanje koje vam puno znači. LJUBAV - Kada ste zadnji put izašli sa partnerom na neko posebno mesto?! Priredite mu veče za pamćenje. ZDRAVLJE - Dobro je.


♑ JARAC


POSAO - Duplirate posao, ali vam to ne pada teško. Pozitivne vesti iz daleka. LJUBAV - Raspoloženi ste i to zahvaljujući jednoj osobi koju srećete na poslu. Flert. ZDRAVLJE - Sve je pod kontrolom.


♒ VODOLIJA


POSAO - Vaše vedro ponašanje i srdačnost u kontaktu sa ljudima donosi vam nenadane dobitke. LJUBAV - Teško da ćete večeras odoleti voljenoj osobi. Očekuje vas romantično veče puno strasti. Susret. ZDRAVLJE - Dobro je.


♓ RIBE


POSAO - Neke poslove nećete danas uspeti da obavite sami. Potrebna vam je hitna konsultacija sa osobom od poverenja. LJUBAV - Najlepše će vam biti u toplom okruženju vašeg doma. Tu se najlepše osećate jer možete da opustite. ZDRAVLJE - Solidno je.