Dnevni horoskop za 13.4.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Vaš partner će biti zaokupljen nekim svojim problemima, pa ćete verovatno na sebe morati da preuzmete više obaveza. Slobodni Ovnovi bi trebali da obrate pažnju i da se potudite da održite prijateljske odnose, čak iako se situacija ne odvija onako kako ste želeli. POSAO- Možete se osloniti na žensku osobu koja će biti spremna da vam pomogne da rešite jedan poslovni problem. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♉ BIK


LJUBAV- Pokažite više razumevanja za partnerove aktivnosti i uključite se, vaša podrška će mu puno značiti. Slobodnim Bikovima mogućnost neočekivanog susreta koji će vas obradovati. POSAO- Obratite pažnju ako ste u potrazi za poslom, pred vama će iskrsnuti nove mogućnosti. ZDRAVLJE- Ako ste planirali da započnete sa dijetom, sada je povoljan period.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Očekuju vas prijatni razgovori sa partnerom, mogućnost da postignete dogovore za naredni period. Slobodnim Blizancima prilika da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO- Povojno za one koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE- Obratite više pažnju na imunitet.


♋ RAK


LJUBAV- Suzdržite se od nepotrebnih rasprava sa partnerom, kasnije bi ste se mogli kajati zbog toga. Slobodnim Rakovima prijatni trenutci u društvu prijatelja suptornog pola. POSAO- Potrudite se da se okružite ljudima koji imaju razumevanje za vaše ideje. ZDRAVLJE- Promenljivo raspoloženje.


♌ LAV


LJUBAV- U odnosu sa partnerom vladaće harmonični odnosi, a vama će posebno prijati trenuci koje provodite sa voljenom osobom. Slobodnim Lavovima mogućnost da se nađete u „ljubavnom trouglu“. POSAO- Povoljan odnos sa pretpostavljenima ili nekom osobom koja je na višoj poziciji, omogućiće vam nove prilike. ZDRAVLJE- Unosite više vitamina.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Tenzije sa partnerom bi se mogle produbiti, pokušajte da nađete rešenje, kako konlikt ne bi otišao predaleko. Slobodne Device će imati prilike da biraju između više opcija, kada je u pitanju emotivni život. POSAO- Ne očekujte da drugi ljudi imaju vaš stepen perfekcije u poslovima koje obavljaju, ali budite spremni da iskoristite njihove potencijale ili ideje koje bi mogle i vama koristiti. ZDRAVLJE- Prijaće vam neki vid rekreacije.


♎ VAGA


LJUBAV- U partnerskom odnosu možete očekivati dobru atmosferu, ali problem vam mogu stvarati neki drugi članovi porodice. Slobodnim Vagama povoljam period da promene emotivni status, ali se uzdržite od ishitrenih poteza. POSAO- Nužne su neke promene, kako bi ste unapredili atmosferu na poslu. ZDRAVLJE- Izbegavajte da se iscrpljujete poslom i aktivnostima.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Zahvaljujući vašem partneru, finansijske i materijalne prilike u porodici mogle bi se sada znatno popraviti. Slobodne Škorpije bi trebalo biti oprezne jer sada nije povoljan period za započinjanje nove veze. POSAO- Ne ulazite u poslove koji su neizvesni i bude vašu sumnju. ZDRAVLJE- Oslobodite se viška energije na konstruktivan način.


♐ STRIJELAC


LJUBAV – Oslobidite svoje emocije pred partnerom, to bi vam danas moglo ulepšati dan. Slobodni Strelčevi bi trebali da se čuvaju osoba koje vam laskaju. POSAO – Klonite se danas osoba koje nemaju svoj stav i mišljenje, jer on njih možete imati samo štete. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.


♑ JARAC


LJUBAV- Sa partnerom vas čekaju prijatni trenuci, posebno u večernjim satima. Slobodnim Jarčevima zvezde savetuju da ostenete dosledni sebi i budete ono što jeste, kako bi privukli osobu koja će vam zaista odgovarati. POSAO- Povoljan period za učenje i usavršavanje. ZDRAVLJE- Moguće su komplikacije, ako bolujte od reumatskih problema.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- neke vaše odluke neće se dopasti vašem partneru, pokušajte da zajedno dođete do obostrano prihvatljivog rešenja. Slobodne Vodolije će imati uspeha u nastojanju da nekom skrenu pažnju na sebe. POSAO- Ukoliko se primirite i taktizirate, otvoriće vam se nove mogućnosti. ZDRAVLJE – Pojačajte ishranu svežim namernicama.


♓ RIBE


LJUBAV- Insistriranje na ličnim stavovima, moglo bi uneti nemir u partnerski odnos. Slobodnim Ribama će prijati izlazak, a otvara se mogućnost i za novo poznanstvo. POSAO- Podrška prema vama neće izostati, ali moguće je da će vam se za to tražiti nešto zauzvrat. ZDRAVLJE – Uravnotežite emocije.