Dnevni horoskop za 18.4.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Verovatno ćete morati da se više angažujete oko porodičnih obaveze, partner to očekuje od vas. Slobodnim Ovnovima dinamika na ljubavnom planu zavisiće uglavnom od vašeg ličnog zalaganja. POSAO- Dobro razmislite pre nego prihvatite dodatni posao ili neki zadatak koji nije u opisu vašeg posla. ZDRAVLJE- Budite oprezni u saobraćaju.


♉ BIK


LJUBAV- Iako je vaše nezadovoljstvo opravdano, suzdržite se od pravljenja scene. Ako niste zadovoljni svojim emotivnim statusom, nemojte se libiti da napravite potez koji će vam otvoriti nove nade. POSAO- Povoljno za kontaktiranje uticajnih osoba ili razgovor sa pretpostavljenim. ZDRAVLJE- Trebali da se više odmorate.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Mogli bi ste biti izuzetno ljubomorni, ali pokušajte da shvatite da li je to sada dovoljno opravdano. Slobodnim Blizancima prilika da obnove staru ljubav. POSAO- Pred vama će biti ozbiljni problemi sa kojima ćete se morati suočiti i naći načina da ih rešite. ZDRAVLJE- Imate dovoljno unutrašnje energije, nema razloga za brigu.


♋ RAK


LJUBAV- Vaša sposobnost da se nađete partneru u nevolji značajno će učiniti da se među vama odnosi poprave. Slobodnim Rakovima zvezde sugerišu da potraže nove načine da se približe osobi koja im se dopada. POSAO- Izbegavajte da dajete obećanja, kako ne bi ste pokvarili neke poslovne odnose. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih tegoba.


♌ LAV


LJUBAV- Možda bi trebali da se distancirate od nekih situacija, kako se sa partnerom ne bi ste svađali bez razloga. Slobodnim Lavovima zvezde sugerišu da ne inistirate sada na daljem razvoju sentimentalnih odnosa, ako vidite da sa druge strane postoji neka dilema. POSAO- Možda ćete morati da rešavate i probleme koji nisu nastali vašom krivicom. ZDRAVLJE- Hroničnim bolesnicima moguće tegobe.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Poboljšanje odnosa sa partnerom, pa je vreme da zaboravite na one stvari koje su vas nervirale kod njega u prethodnom periodu. Slobodim Devicama na ljubavnom planu povoljna situacija i mogućnost ulaska u vezu. POSAO- Proverite detaljno svaki segment posla, pre nego budete sigurni da treba da pređete na sledeću fazu realizacije. ZDRAVLJE- Osećaćete se mnogo bolje.


♎ VAGA


LJUBAV- Vaša osetljivost bi danas mogla da dođe do izražaja, ali nemojte uzimati k srcu sve što čujete od strane partnera. Slobodnim Vagama predstoji veća dinamika na sentimentalnom planu. POSAO- Povoljan period da započnete nove poslove koji će vam doneti više zarade. ZDRAVLJE- Budite oprezni da ne bi došlo do nekih povreda.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Svojom emocionalnom agresivnošću više ćete odmoći nego rešiti nesuglasice sa partnerom. Slobodnim Škoprijama pomoć od prijatelja. POSAO- Uspeh ako želite da investirate novac. ZDRAVLJE- Smirite stasti i odmorajte se više.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Imaćete sreće sa partnerom, ne samo zato što vas razume, već i što bez vas ne zna kako bi se snašao. Slobodim Strelčevima povoljna situacija da unapredite svoj sentimentalni život. POSAO- Trebalo bi nešto pod hitno da učinite, kako bi vam se promenila finansijska situacija. ZDRAVLJE – Budite što aktivniji, mogući su problemi sa cirkulaciojom.


♑ JARAC


LJUBAV- Možda ćete morati da se suočite sa nekim problemima u porodici, a ako ne održite jedno svoje obećanje, odnos bi se mogao dodatno iskomplikovati. Slobodnim Jarčevima prilika za sticanje novog poznanstva. POSAO- Nerapoloženje koje imate zbog svog privatnog života, nikako nemojte pokazivati na poslu. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- U očima vašeg partnera vi puno vredite, a u ovom periodu možete se dodatno dopasti partneru. Slobodnim Vodolijama zvezde sugerišu da ne testiraju strpljenje osobe koja vam se sviđa. POSAO- Posvetite se samo rutinskim poslovima, ako ne osećate dovoljno poleta za nove poslove. ZDRAVLJE – Ne ignorišite potrebu za odmorom.


♓ RIBE


LJUBAV- Odnos sa parnerom bi za vas mogao biti dosta iscrpljujući, pa je možda bolje da se povučete, nego dodatno zakomlikujete situaciju. Slobodnim Ribama zvezde sugerišu da obavezno prihvate poziv za druženje ili izlazak koji će vam uputiti jedna osoba. POSAO- Budite oprezni kada su vaši troškovi u pitanju. ZDRAVLJE – Ako nađete vremena i prostora da se makar na kratko osamite, možete poboljšati svoje raspoloženje.