Dnevni horoskop za 5.5.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ako vam se sada čini da partner nema dovoljno razumevanja za vas, pokušajte da mu objasnite zašto vam je sada, to toliko važno. Slobodni Ovnovi će imati dilemu u pogledu vezivanja ili započinjanja veze. POSAO- Sposobni ste da procenite šta je u ovom trenutnu najvažnije, zato se pouzdajte u sebe. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♉ BIK


LJUBAV- Pokušajte da sa partnerom rešite problemi otvorenim razgovorom. Slobodnim Bikovima prijaće pažnja kojom vas jedna osoba obasipa. POSAO- Povoljan dana za umetnike i kreativne stvaraoce. ZDRAVLJE- Priliv optimizma.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će biti oduševljen vašim izlivom strasti ili osećanja to će ućiniti da potpuno zaboravi na neke ranije nesuglasice. Slobodnim Blizancima mogućnost da započnete novu ljubavnu romansu. POSAO- Ne očekujte previše od drugih, posebno kada su u pitanju obećanja, jer sada se jedino možete u sebe pouzdati. ZDRAVLJE- Prijaće vam lagana šetnja ili boravak na otvorenom.


♋ RAK


LJUBAV- Ako niste sigurni u neke namere vašeg parnera, nemojte odnah uključiti sumnju već pokušajte da otvoreno pristupite toj situaciji. Slobodnim Rakovima mogućnost da budete zavedeni od strane jedne šarmantne osobe. POSAO- Ako nameravate da napravite iskorak u vašem poslu, ne odugovlačite sa tom odlukom. ZDRAVLJE- Prijaće vam više fizičkih aktivnosti.


♌ LAV


LJUBAV- Ako se osećate dovoljno emotivno stabilnim da sa parnerom pokrenete neke ozbiljne razgovore uradite to, ali ako ne, bolje da razmotrite sve to još jednom, pre pokretanja teme. Slobodni Lavovi će danas biti zadovoljni kako se odvija situacija na emotivom planu. POSAO- Ne vodite računa o onome šta drugi pričaju, jer vi najbolje znate koja je vaše definicija ličnog napredka. ZDRAVLJE – Imate dovoljno energije i ne budite lenji da je pokrenete.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Emotivna kriza kroz koju sada prolazite, pre je odraz vaših unutrašnjih nemira, nego partnerovog ponašanja. Slobodnim Devicama će biti korisno da se u ovom periodu preispitaju o svojim potrebama, ako niste zadovoljni kako se odvijaju stvari na planu ljubavi. POSAO- Vi ste duboko svesni društvenih pravila i vrednosi na osnovu kojih treba da postupate i ne treba da vam bude neprijatno ako na to skrenete pažnju i drugim saradnicima. ZDRAVLJE- Dobro se osećate.


♎ VAGA


LJUBAV- Vaša impulsivnost bi mogla da dođe do izražaja u odnosu sa partnerom, mada ni sami nećete biti toga svesni, sve dok se taj momenat ne desi. Slobodnim Vagama zvezde savetuju da ne poklanjate svoje vreme osobi koja vam ne odgovara i znajte da uopšte nije važno kako će ta osoba to protumačiti, sve dok delujete u skladu sa svojim emocijama. POSAO- Ako vodite računa o svoji prioritetima i interesima, lako ćete ispaviti grešku koju ste napravili. ZDRAVLJE- Pojačana napetost.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Imaćete danas uspeha ako ste planirali da pridobijete partnera za neke zajedničke aktivnosti. Slobodne Škorpije će biti u prilici da odgovore na nečije udvaranje, mada postoji mogućnost da ne budete oduševljeni osobom koja vam to upućuje. POSAO- Mogli bi ste danas da unapredite neke poslovne kontakte, ali ipak se trudite da ne delujete suviše sugestivno na sagovornika. ZDRAVLJE- Povedite više računa o imunitetu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Zahvaljujući vašoj odlučnosti i autoritetu, danas bi ste mogli da dominirate, kako u partnerskom odnosu, tako i u vezi rešavanja porodičnih pitanja. Slobodni Strelčevi bi sada trebali da spuste loptu i ne pokušavaju da nametnu svoju volju, ukoliko suprotna strana pokazuje otvoreno neslaganje sa vašim idejama. POSAO- Povoljan dan za pravljenje strategije i osmišljavanje plana. ZDRAVLJE – Imate dosta energije koja vas sada pokreće.


♑ JARAC


LJUBAV- Reagujte na vreme, ako primetite da distanca između vas i parnera raste. Slobodni Jarčevi bi trebali da budu oprezni da ne upadnete u emotivnu zamku, osobe koja je neiskrena prema vama. POSAO- Ne gubite kontrolu ako želite da dostignete svoje ciljeve. ZDRAVLJE- Iskoristite slobodno vreme da se opustite.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Na planu partnerstva vladaće dobri odnosi, osima ako danas vaša tvrdoglavost ne uzme primat. Slobodne Vodolije bi danas mogle uživati u ostvarenju svojih romantičnih želja. POSAO- Komunikacja vam danas neće biti uspešnija stana, ne zato što ćete više ćutati, već zato što ćete biti skloni da prećutite nešto. ZDRAVLJE – Vešto prikrivate svoju nervozu, ali ona ipak ima uticaj na vaše raspoloženje.


♓ RIBE


LJUBAV- Važan vam je podsticaj koji sada dobijate od partnera, ali ne zaboravite da uzvratite istom merom. Slobodnim Ribama predstoji dosta zanimljivih situacija na društvenom planu. POSAO- Možete očekivati finansijku podršku od neke bliske osobe. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.