Dnevni horoskop za 8.7.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Imaćete prilike da se na bolji način povežete sa partnerom i da do izražaja dođe ljubav koju osećate. Slobodnim Ovnovima veče povoljno za druženje i zabavu.

POSAO- Ne oklevajte se danas započnete novu aktivnost, sa izmenjenim pristupom koji vam daje vaša kreativnost.

ZDRAVLJE- Provedite što više vremena u prirodi ili na otvorenom.


♉ BIK


LJUBAV- Imaćete podršku od partnera, pa budite otvoreni kada su u pitanju vaše budeće namere. Slobodnim Bikovima, na društvenom planu moguće su neke promene, razmislite da li u svojoj blizini želite osobu koja na vašu pažnju ne odgovara istom merom.

POSAO- Napravite detaljan raspored svojih aktivnosti i ciljeva.

ZDRAVLJE- Sačuvajte svoj duševni mir.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Moguća su pomešana osećanja prema partneru u toku današnjeg dana, a u večernjim časovima, situacija će se iskristalisati. Slobodnim Blizancima mogućnost da sretnete staru ljubavi ili da obnovite konakt.

POSAO – Postoji mogućnost da se poslovni partner prema vama ponese nepravedeno, što će vas veoma razočarati.

ZDRAVLJE- Uspostavite emotivnu ravnotežu.


♋ RAK


LJUBAV-  Zanemarite neke razlike, koje postoje u načinu sagledavanja svakodnevice i posvetite više pažnje parnerovim vrlinama. Slobodnim Rakovima mogućnost kraćeg putovanja, na kome možete doživeti lepo iskustvo.

POSAO- Ne zanosite se maštom, već iskorisite svoju intuiciju da dođete do pravih rešenja.

ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje zdravlje u ovom periodu.


♌ LAV


LJUBAV- Dobar period da poradite na reševanju problema sa parnerom i svega što se tiče vašeg intimnog odnosa. Neki, među slobodmim Lavovima danas bi mogli osetiti jaku nostalgiju zbog vaše ranije ljubavne vezi.

POSAO- Imaće te uspeha u poslovnim aktivnostima, koje vam u skorijoj budućnosti mogu doneti konkretnu dobit. 

ZDRAVLJE – Potrudite se da prevaziđete trenutnu emotivnu preosetljivost, kako bi ste se bolje osećali.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Recite otvoreno svom partneru, ukoliko se osećate povređenim, ali i šta očekujete u budućnosti, kako se to ne bi ponavljalo. Slobodnim Devicama, zvezde sugerišu da svoju prošlost odložite i pripremite sebe za nova, bolja iskustva, koja očekujete.

POSAO- Povoljno za one koji se bave umetnošću ili kreativnim poslovima.

ZDRAVLJE- Bežanjem od realnosti u radoholizam, neće sebi pomoći da se bolje osećate.


♎ VAGA


LJUBAV- Prevaziđite idealizovanje vašeg odnosa sa partnerom i pokušajte više raditi na njegovom unapređenju, dok se stvari još nisu otele kontroli. Slobodnim Vagama će nastup koji imate i elegancija pomoći da očarate jednu osobu. 

POSAO- Može vam se činiti da su očekivanja vaših pretpostavljenih previsoka, što se može odraziti na vašu motivaciju.

ZDRAVLJE-  Ne dozvolite pesimizmu da se uvuče u vaše misli.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Zahvaljujući dubljem uvidu u sopstvene emocije, znaćete kako da sa partnerom poboljšajte emotivni odnos. Slobodne Škorpije bi danas mogli da doneti značjnu odluku o svom emotivnom životu. 

POSAO-  Moguće su neke promene, ako ste planirali poslovno putovanje.

ZDRAVLJE- Nervoza bi mogla biti znatno pojačana u ovom periodu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- U porodici će vladati harmonični odnosi, što će vam dati zamah i na drugim životnom planovima. Slobodnim Strelčevima ne bi trebalo da zanemare svoje dugoročne ciljeve, kada je u pitanju odabir osobe, sa kojom ćete provoditi vreme i doživeti emotivno ispunjenje.

POSAO- Pratiće vas uspeh na finansijkom planu.

ZDRAVLJE – Budite oprezni sa hranom, proverite ispravnost proizvoda i rok upotrebe.


♑ JARAC


LJUBAV- Uz vašu malu spemnost da budete fleksibilni, odnos sa partnerom će biti na obostrano zadovoljstvo. Slobodnim Jarčevima zvezde sugerišu da ne dopustite negativnim stavovima da ovladaju vašim emocijama.

POSAO- Podrška od mlađih kolega, danas će vam biti od velike pomoći.

ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Možda danas neće ići baš sve po planu, kada su u pitanju porodične obaveze, ali to nije razog da ne budete zadovoljni i ispunjeni. Slobodne Vodolije bi u ovom periodu trebale da porade na sebi i utisku koji ostavljaju na svoju okolinu.

POSAO- U onoj meri koliko realno možete da sagledate sadašnja dešavanja na poslu, imaćete uspeha u rešavanju tekućih problema.

ZDRAVLJE – Možete u ovom periodu prevazići neke zdravstvene tegobe.


♓ RIBE


LJUBAV- Ukoliko imate neki veći problem u okviru porodice, danas bi ste mogli uspešno to da prevaziđete. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, a osećate jako nezadovoljstvo na emotivnom planu, pokušajte da razmislite kako da izlečite „emotivne rane“, mada bi već i umanjena pažnja koju tome poklanjate, mogla da vam donese olakšanje.

POSAO- Izbegavajte novčane transakcije i špekulacije.

ZDRAVLJE – Moguće su pojačane tegobe srčanim bolesnicima.