Dnevni hororskop za 31.7.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- U odnosu sa partnerom, dan može biti veoma buran, zbog određenih promena koje se dešavaju među vama. Slobodni Ovnovi će uživati u svojoj slobodi i mogućnostim akoje im to pruža. POSAO- Doćićete u situaciju da se izborite za svoja prava i poziciju, ne popuštajte pred lošijima od sebe. ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade.


♉ BIK


LJUBAV- Danas ćete moći da računate na partnera. Slobodne Bikove jedna osoba ujedno i privlači i odbija, pa dajte joj više šanse, kako bi ste znali „na čemu“ ste. POSAO- Neko bi vam mogao dati dobar savet, kako da steknete bolju poziciju na poslu. ZDRAVLJE- Ne preterujte sa kaloričnom ishranom.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ukolio vam se čini da je partner manje posvećen vama, pokušajte da o tome otvoreno porazgovarate i nađete neko rešenje. Slobodnim Blizancima dobar provod je zagarantovan u društvu starih prijatelja. POSAO- Ne ulazite u poslove za koje ne znate koliko će se na kraju isplatiti. ZDRAVLJE- Moguća je manja iscrpljenost, štedite svoju energiju.


♋ RAK


LJUBAV- Izbegavajte da sa partnerom ulazite u svađe zbog sitnica ili beznačajnih stvari. Slobodnim Rakovima izvestan je porast osećanja ili zaljubljivanje. POSAO- Prilike koje vam idu u korist uskoro će se pojaviti, samo budite strpljiviji. ZDRAVLJE- Povedite više rauna u saobraćaju.


♌ LAV


LJUBAV- Partner bi mogao biti prijatno iznenađen nekim vašim gestom, pa ne ustručavajte da pokažete vašu velikodušnost, kako bi ste ga odobrovoljili. Slobodni Lavovi bi trebali da izbegnu da se ponašate dramatično, ako se na planu emotivnih odnosa situacija ne odvija idealno. POSAO- Prilika za manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE- Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Dobro se osećate pored partnera, pa će vam prijati neki zajednički izlazak ili provod. Slobodnim Devicama neko bi mogao predložiti romantičan susret, mada nećete pogrešiti ni ako vi budete inicijator toga. POSAO- Ne prepuštajte sada ništa slučaju i izbegnite koliko možete nepredviđene okolnosti. ZDRAVLJE- Isrpljenost može biti posledica jednolične ishrane.


♎ VAGA


LJUBAV- Ako je vaš partner po prirodi neodgovoran, situacija bi danas zbog toga mogla da postane dosta napeta. Slobodne Vage bi mogle dobiti informaciju da neko preko posrednika pokušava da stupi sa vama u kontakt. POSAO- Budite oprezniji kada je u pitanju trošenje novca. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Moguć je porast strasti u vašem partnerskom odnosu, u čemu ćete svakako uživati. Slobodne Škoprije biće zainteresovane za zbližavanje sa jednom osobom, koja vas veoma privlači na fizičkom planu. POSAO- Povoljan period da unapredite jedno poslovno poznanstvo. ZDRAVLJE- Prijaće vam neki vid rekreacije.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Moguće je da neki član šire porodice ima negativan uticaj na vašeg partnera, što vam može stvoriti manje probleme. Slobodni Strelčevi bi trebali sada da izbegavaju osobe koje bi da budu sa vama, samo zbog neke lične koristi. POSAO- Dobro isplanirajte naredni period, jer bez jasnih vizija, teško da ćete uspeti. ZDRAVLJE – Uzimajte više tečnosti u ovom periodu.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner će biti oduševljen jednim vašim predlogom. Slobodnim Jarčevima veče obećava dobar provod i druženje. POSAO- Imaćete podršku svoje okoline, da realizujete ono što ste osmislili. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Prijaće vam neke zajedničke aktivnosti sa partnerom, a mogle bi pomoći i da se zaborave neki prethodni nesporazumi. Slobodne Vodolije koje su opsednute jednom osobom, sada mogu biti veoma isfrustrirane, ukoliko se situacija ne odvija kako ste zamislili. POSAO- Finansijska situacije će se stabilizovati, pa prestanite da previše brinete zbog toga. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje emocije.


♓ RIBE


LJUBAV- Partnera bi sada mogla izazvati vaša tajnstvenost, pokušajte da u tome ne preterate. Slobodnim Ribama veče obećava porast raspoloženja. POSAO- Novčani dobitak vam dolazi preko prijatelja ili rođaka. ZDRAVLJE- Čuvajte se infekcija.