Dnevni horoskop za 3.9.2023.horoskop


♈ OVAN


Mogla bi vam se pojaviti kratkotrajna dekoncentrisanost, pa ako primetite da vam neke stvari ne idu od ruke odustanite od toga za neko vreme. LJUBAV- Pokušaj da izgladite neki problem sa partnerom, mogao bi biti uspešan, ali ćete morati da uložite dosta truda. Slobodnim Ovnovima prilika da nekom pokažete koliko vam je stalo. POSAO- Ne forsirajte danas ništa, jer time nećete puno toga postići. ZDRAVLJE- Moguća je razdražljivost.


♉ BIK


Povoljan dan za sve aktivnosti gde do izražaja može da dođe vaša komunikativnost i šarm. LJUBAV- Partner ima na umu neko lepo iznenađenje, budite strpljivi, kako ne bi pokvatili njegov plan. Slobodnim Bikovima mogućnost da uđete u tajnu vezu. POSAO- Ne propustite priliku da uvećate svoje prihode. ZDRAVLJE- Bez većih problema.


♊ BLIZANCI


Danas lako možete dospetu u centar pažnje ako procenite da tako možete postići neke svoje ciljeve. LJUBAV- Trebali bi biti spremni da se sada prilagodite parneru, pošto ćete od toga imati i lične koristi. Slobodnim Blizancima će biti naklonjena osoba, koju ste upoznali preko zajedničkih aktivnosti ili interesovanja. POSAO- Možete očekivati podršku i naklonost saradnika i prijatelja. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♋ RAK


Pred vama je jedan uzbudljiv dan u kome se dosta toga lepog može desiti. LJUBAV- Trebali bi ste da pokažete strpljenje prema partneru, jer samo tako ćete uspeti da provedete dan bez nepotrebnih prepirki. Slobodnim Rakovima na pomolu je flert, a moguć je i ulazak u vezu. POSAO- Možete očekivati iznenadni priliv novca ili povoljan glas iz inostranstva. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♌ LAV


Danas bi vas mogle privući neke aktivnosti koje sa sobom nose određenu dozu rizika ili avanture. LJUBAV- Vaš napor da partnera oduševite, ili prijatno iznenadite, višestruko će vam se isplatiti. Slobodnim Lavovima će prijati iskren razgovor sa osobom suprotnog pola. POSAO- Pripazite na troškove, ne budite skloni rasipanju novca. ZDRAVLJE- Ne preteruje sa alkoholom.


♍ DJEVICA


Najveći izazov za vas sada može biti odnos sa drugim ljudima i sve što je u vezi sa partnerstvom. LJUBAV- Partner će želeti da se iskupi, na svoj način - nemojte mu oduzeti priliku za to, svojim gunđanjem i kritikovanjem. Slobodnim Devicama mogućnost da obnovite staru vezu. POSAO- Svesniste da vam treba podrška da bi ste neke poslove priveli kraju, a ako niste sigurni na koga da se oslonite, posavetujte se sa starijim kolegom. ZDRAVLJE- Nemate razloga za zabrinutost.


♎ VAGA


Osetite potrebu za promenama, a ukoliko ste spremni da se i sami menjate, rezultati bi mogli biti brzo vidljivi. LJUBAV- Nestrpljenje prema voljnoj osobi, najviše će vama doneti nezadovoljstva, pa budite opušteni, nema razloga za dramu. Slobodne Vage neće biti u potpunosti zadovoljne ponudom za izlazak, a u tom slučaju, zvezde vam sugerišu da sami osmislite svoj večernji provod. POSAO- Čuvate se od bilo kog vida zaduživanja u ovom periodu. ZDRAVLJE- Moguće su tegobe hroničnim bolesnicima.


♏ SKORPIJA


Zahvaljujući vašoj sposobnosti da prozrete situacije i ljude, danas bi ste mogli dobro da procenite, kome treba da napravite ustupak. LJUBAV- Na partnerskom planu tenzije će se stišati, ali moguće je da atmosfera i dalje bude „zategnuta“. Slobodnim Škorpijama poziv koji će vas obradovati. ZDRAVLJE- Razmišljajte pozitivno kako bi zadržali dobro raspoloženje.


♐ STRIJELAC


Prijaće vam danas ljudi koji su orginalni i od kojih i sami možete nešto da naučite. LJUBAV – Partner bi vam mogao postaviti konkretne zahteve, pa ćete biti u prilici da donesete važnu odluku za vašu zajednicu. Slobodni Strelčevi bi večeras mogli da dožive ljubavnu avanturu. POSAO – Ukoliko imate oko sebe ljude koji vas podsitču, ili bude u vama takmičarski duh mogli bi ste započeti jednu lepu saradnju. ZDRAVLJE – Priliv energije i elana.


♑ JARAC


Imaćete danas inspiracuju da uradite dosta stvari na sasvim drugačiji način. LJUBAV- Partner će danas biti naklonjen vašim idejama. Slobodni Jarčevi bi trebali da prevaziđu svoju nesigurnost i hrabro krenu u akciju. POSAO- Moguć je novčani dobitak na koji niste računali. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♒ VODOLIJA


Neko bi vam mogao zameriti zbog nedoslednosti, pazite šta i kome obećavate. LJUBAV- Ne ignorišite danas partnera i njegove potrebe. Slobodne Vodolije će najpre uživati u društvu prijatelja i osoba koje vas dobro poznaju. POSAO- Povoljno za sve koji se bave kreativnim delatnostima. ZDRAVLJE – Kontrolišite krvni pritisak.


♓ RIBE


Preterani idealizam, sada može biti prepreka na putu uspeha. LJUBAV- Znate da imate veliki uticaj na partnera i danas bi ste mogli to da iskoristite kako bi uživanje bilo obostrano. Slobodne Ribe bi mogle osetiti neko nezadovljstvo ili neispunjenost pored osobe sa kojom se viđate u poslednje vreme. POSAO- Da bi ste prevazišli sadašnje probleme na poslu, potrebno je da imate jasan plan. ZDRAVLJE – Potrebno vam je više odmora.