Dnevni horoskop za 16.9.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pokušajte da se bolje organizujete sa partnerom, kako bi ste bolje funkcionisali. Slobodnim Ovnovima mogućnost da obnovite staru vezu. POSAO- Moguće je da vam pristigne novac koji već dugo kasni. ZDRAVLJE – Moguća je iscrpljneost.


♉ BIK


LJUBAV- Partner ceni vašu stabilnost i vaše ponašanje će doprineti da doživite lepe zajedničke trenutke. Slobodnim Bikovima dinamičan dan, a povoljno za komunikaciju i nove kontakte. POSAO- Možda ćete imati ozbiljnih razloga za nezadovoljstvo, ali ne predajte se, jer možete očekivati promene u skorije vreme. ZDRAVLJE- Obratite pažnju na imunitet.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako vam se čini da su vam osećanja u vezi sa partnerom pomešana, pokušajte da se suočite sa uzrokom problema. Slobodnim Blizancima prilike za druženje i koketiranje. POSAO- Zadržite optimizam i koristite maksimalno svoje komunikacijske veštine i uspeh vam neće izmaći. ZDRAVLJE- Izbegnite da se iscrpljujete na mentalnom planu.


♋ RAK


LJUBAV- Pružiće se prilika da sa partnerom doživite neke ugodne trenutke, pa budite otvoreni da predloge koje vam upućuje i realizujete. Slobodnim Rakovima moguća jaka emtivna uzmenirenost, koju bi bilo dobro da nekako iskažu, ako žele da promene emotivni status. POSAO- Povoljnije za one koji se bave individualnim delatnostima. ZDRAVLJE- Izolujte se na kartko, ako je potrebno da regenerištete svoje snage.


♌ LAV


LJUBAV- Moguće nesuglasice sa partnerom rešićete jasnoćom, prilikom međusobne komunikacije. Slobodnim Lavovima prilika da vam se se posreći inicijativa i ispune neke želje. POSAO- Uspešno ćete rešiti problem koji je nastao zbog redosleda izvršavanja ili poremećaja u vremenskim segmentima posla. ZDRAVLJE- Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Budite konkretni sa partnerom, kako bi ste izbegli da budete pogrešno shvaćeni. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da ne budu sitničave prema nekome ko bi mogao biti potencijalna dobra prilika. POSAO- Ne dozvolite da obaveze i rokovi koje imate, stvore preteranu uznemirenost. ZDRAVLJE- Veći nivo unutrašnje energije.


♎ VAGA


LJUBAV- Iako odnos sa partnerom nije uvek onakav kako bi ste vi želeli, ne nedostaje vam sposobnost da iskoristite i onu podršku koju imate. Slobodnim pripadnicima znaka, javiće se jak osećaj, da treba da menjate nešto u svom ponašanju, što može stvoriti nove prilike. POSAO- Budite istrajni i srtpljivi u svojim poslovima, uskoro sledi i finansijki dobitak. ZDRAVLJE- Oprezno sa lekovima, ne uzimajte ništa što vam lekar nije prepisao.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner bi mogao da vas optuži da se ponašate kontraverzno, što bi moglo izazvati burne reakcije sa vaše strane, pa ne dozvolite da uopšte do toga dođe. Slobodnim Škoprijama poreškoće da se jasno izrazite, ali svojim magnetizmom mogete uticati na ljude oko sebe. POSAO- Pojačanu intuiciju iskoristite za poslovne poduhvate. ZDRAVLJE- Prilagodite aktivnosti ritmu koji odgovara vašem organizmu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Entuzijazam koji imate pomoćiće da sa preveziđete neke poteškoće koje se javljaju u vezi. Slobodnim Strelcima prijatno okruženje u društvu prijatelja. POSAO- Povoljno za one koji rade u timu, a nije povoljno za započinjanje novih poslova. ZDRAVLJE – Čuvate se od upala i infekcija.


♑ JARAC


LJUBAV- Obratite više pažnje ne to kako se ponašate prema partneru, da ne bi došlo do problema. Slobodnim pripadnicima znaka moguća je neočekivana poseta ili susret sa nekim. POSAO- Finansijske teškoće i izdaci koje imate čine da se ne osećate dobro u svojoj koži. ZDRAVLJE- Budite umereni u obavezama kako bi sačuvali dobro raspoloženje.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Rešićete probleme koje imate u vezi, ako smanjite tenziju i pokažete više nežnosti prema partneru. Slobodnim Vodolijama će danas prijati sve vrste zabave, pa vam zvezde savetuju da večeras ne ostanete sami kod kuće. POSAO- Kreativnost u razradi i detaljima poslovnog plana može učiniti čudo za vas. ZDRAVLJE- Promenljivo, obratite pažnju na signale koje vam organizam šalje.


♓ RIBE


LJUBAV- Prijaće vam zajedničko druženje sa prijateljima u društvu partnera, jer bi to moglo pojačati vašu vezu. Slobodnim Ribama zvezde pružaju jaći uvid u nove mogućnosti na sentimentalnom planu. POSAO- Izbegnite raspravu sa kolegama na poslu i ostanite suzdržani. ZDRAVLJE- Oslonite se na svoj optimizam i ne razmišljejte negatvno.