Dnevni horoskop za 22.9.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Danas ćete moći da računate na partnera. Slobodne Ovnove može zadesiti jedno prijatno iznenađenje na emotivnom planu. POSAO- Vašim saradnicima se danas neće dopasti ako budete inertni, pokušajte da budete konstruktivniji. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♉ BIK


LJUBAV- Vaš partner bi mogao danas pokazivati određene znake ljubomore. Nekima, među slobodnim Bikovima mogla bi započeti romansa sa jednim bliskim prijateljem. POSAO- Neće vam prijati da radite ništa za šta niste lično motivisani. ZDRAVLJE- Moguća je napetost i nervoza.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Proverite da li je vaša sumnja u partnera sada opravdana. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, jedan osoba će biti inspirisana vama i spremna da vam to stavi do znanja. POSAO- Čuvajte se kolege koji je prema vama nesikren. ZDRAVLJE- Trudite se da što više budete nasmejani.


♋ RAK


LJUBAV- Moguće su manje nesuglasice sa partnerom. Slobodnim Rakovima prijaće otvoreni razgovor sa jednom osobom koja vam je bliska. POSAO- Povoljan dan za one koji se usavršavaju. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♌ LAV


LJUBAV- Znate da imate razloga da budete zadovoljni odnosom u vezi i to će vam dati dodatni elan. Slobodni Lavovi bi mogli biti suočeni sa konkurencijom, ali uz upornost za vas ništa nije nemoguće. POSAO- Oslonite se na svoje organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE – Pokrenite unutrašnju snagu koju imate.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Povoljno da sa partnerom završite neke zajedničke poslove koje ste radnije započeli. Slobodne Device mogu se naći zbunjene, nečijim gestom, koji ćete pokušavati da protumačite. POSAO- Ako imate želje da se oprobate u različitim poslovima, i to će vam sada i poći za rukom. ZDRAVLJE- Osećaćete se samopouzdanije.


♎ VAGA


LJUBAV- Potrebno vam je sada više pažnje i ukoliko je ne dobijete, možda ćete doći u priliku da preispitujete svoja osećanja prema partneru. Slobodne Vage bi trebale da daju više šanse mogućnostima i više da se orijentišete na budućnost. POSAO- Izbegavajte danas stresne situcije na poslu i posebno sa kolegama. ZDRAVLJE- Smanjenji nivo energije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ukoliko želite neke važne dogovore o zajedničkoj budućnosti, sada vam je povoljan period za to. Slobodnim Škorpijama moguć je iznenada poziv za izlazak. POSAO- Ne reagujte dok ne budete sigurni da imate uvid u celokupnu situaciju na poslu. ZDRAVLJE- Poboljšanje fizičkog zdravlja.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- U partnerskom odnosu očekuje vas pozitivan pomak. Slobodni Strelčevi će imati prilike da uživaju u flertu. POSAO- Povoljno ako planirate poslovno putovanje. ZDRAVLJE – Preterivanje sa obilnim obrocima može vam sada posebno zasmetati.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne treba vam puno da osetite sreću, kada ste u društvu partnera. Slobodni Jarčevi, koji nameravaju da nekog pozovu ili predlože izlazak, mogu očekivati pozitivan odgovor. POSAO- Povoljno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE- Danas ćete se osećati znatno bolje.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne bi bilo loše da nađete načina i vremena da se sa partnerom zajedno opustite bez razgovora o sumornim temama. Slobodnim Vodolijama prilika za zaljubljivanje. POSAO- Predstoji vam finansijski dobitak ili uvećanje zarade. ZDRAVLJE- Ne izbegavajte da uzimate terapiju, nedisciplina vas može dosta koštati.


♓ RIBE


LJUBAV- Budite pažljivi danas prema partneru, jer vaša spremnost na razumevanje, puno će mu značiti. Slobodne Ribe mogu osetiti neku nesigurnost, kada je u pitanju izbor budućeg partnera. POSAO- Onima, koji traže posao, moglo bi se posrećiti u ovom periodu. ZDRAVLJE- Poradite na svojoj psihičkoj stabilnosti.