Dnevni horoskop za 19.10.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Napetost i trzavice u partnerskom odnosu. Slobodnim Ovnovima prilika da stupite u kontakt sa osobom koja će vas zavesti na prvi pogled. POSAO- Prilika da rešite neka zaostala dugovanja. ZDRAVLJE- Čuvajte se oštrih predmeta.


♉ BIK


LJUBAV- Mogućnost da uz pomoć jednog lepog gesta poboljšate vaš partnerski odnos. Slobodne Bikove očekuju lepe promene na ljubavnom planu. POSAO- Moguća je zarada kroz neki hobi. ZDRAVLJE- Dobro se osećate.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Pratiće vas sreća u svim aktivnostima ili planovima koje želite da realizujete sa partnerom. Slobodni Blizanci će biti zainteresovani za osobu koja vam je teško dostupna ili vam na neki način „izmiče“. POSAO- Obradovaće vas priliv novca, ali postoji mogućnost da ga potrošite prebrzo. ZDRAVLJE- Moguće je pogoršanje stanja ako bolujete od astme.


♋ RAK


LJUBAV- Prilika da razrešite neke nesuglasice sa partnerom i odlučite u kom pravcu će se nastaviti vaša veza. Slobodnim Rakovima povoljno za ulazak u vezu. POSAO- Ne oslanjajte se previše na druge, ključ uspeha leži u vašim rukama. ZDRAVLJE- Moguće su alergije.


♌ LAV


LJUBAV- Moguć je ispad ljubomore, pokušajte da se priberete. Slobodnim Lavovima koji očekuju vest iz inostranstva slede dobre vesti. POSAO- Uspeh za one pripadnike znaka koji se bave dodatnim poslom. ZDRAVLJE – Neće vam manjkati energije.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ukoliko želite da se odnos sa partnerom popravi, nemojte sada ništa forsirati. Slobodne Device, koje su i dalje zaljubljene u bivšeg partnera, trebale bi sebi da daju više vremena da te emocije sredite, pre nego odlučite šta vam je činiti. POSAO- Povoljno za pripadnike znaka koji se bave nekim vidom edukacije. ZDRAVLJE- Pojačana nervoza.


♎ VAGA


LJUBAV- Zahvaljujući partnerovom poslovnom uspehu, pred vama je prilika da napravite planove za zajedničku budućnost. Slobodne Vage će morati da pristanu na prilagođavanje ili kompromis, ukoliko želite da uplovite u novu vezu. POSAO- Racionalizujte svoju potrošnju. ZDRAVLJE- Prijaće vam bilo koji vid rekreacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne dozvolite da bilo ko ima uvida u vaš odnos sa partnerom, ne poveravajte se ni prijateljima, jer bi priča mogla brzo da se proširi. Slobodnim Škoprijama mogućnost da sretnete nekog na poslu, ko će vam uzburkati emocije. POSAO- Na poslovnom planu su mogući izazovi koji zahtevaju strategiju i strpljenje. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Imaćete danas dobru komunikaciju sa partnerom. Slobodnim Strelčevima mogućnost da se nađu u većem društvu ili na nekom društvenom događaju gde ćete biti veoma zapaženi. POSAO- Na poslu vas očekuju dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE – Bez većih komplikacija.


♑ JARAC


LJUBAV- Imaćete podršku od partnera, da rešite jedan problem sa starijim članom porodice. Slobodnim Jarčevim jedna osoba postaje sve draža, a vi se trudite da što češće pokažete svoje vrline. POSAO- Na poslu bi vas mogla zateći stresna situacija. ZDRAVLJE- Moguća je zubobolja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Na planu partnerstva nećete imati problema, sem ako ne zapostavljate partnera prilikom svojih planova i izlazaka. Slobodnim Vodolijama mogućnost da upoznaju nekog preko društvenih mreža. POSAO- Povoljno ukoliko planirate da započenete honorarni posao. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.


♓ RIBE


LJUBAV- Mogućnost dobijanja prinove u porodici. Uz malo veći stepen samopouzdanja, imate priliku da ostvarite jednu prelepu ljubavnu priču. POSAO- Pomoć ili podrška stiže preko ženskih osoba. ZDRAVLJE – Pojačajte svoj imunitet.