Dnevni horoskop za 4.4.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Okruženje dosta negativno deluje na vas, te bi trebalo da se više fokusirate na svoj posao i ono čime se bavite kako vam samopouzdanje ne bi opalo. LJUBAV - Pozovite starog prijatelja prema kojem gajite simpatije kod sebe kući na sladoled. Tako ćete moći na miru da pričate o svemu. ZDRAVLJE - Ako ste dama, posetite ginekologa.


♉ BIK


POSAO - Ne volite da se vraćate unazad ili da razmišljate o nečemu što se dogodilo pre, jer smatrate da je to gubljenje vremena. LJUBAV - Bivši partner ili osoba koju poznajete od ranije želi da vas napravi ljubomornim, ali vi to ne doživljavate tako. ZDRAVLJE - Pazite da se ne prehladite na spavanju.


♊ BLIZANCI


POSAO - Poslovna situacija je sigurna i stabilna. Napokon znate gde treba da usmerite svoju energiju i kako da proširite posao. Mogućnost zaposlenja. LJUBAV - Održite obećanje dato deci, ako ste u braku...ili obećanje dato ljubavnom partneru...Biće vam lepše nego što mislite. ZDRAVLJE - Dobro je.


♋ RAK


POSAO - Osoba sa kojom ste nekad sarađivali obnavlja saradnju sa vama. Stiže očekivani novac koji ćete brzo potrošiti. LJUBAV - Prijatelji vas ubeđuju da osoba koja vam se trenutno dopada nije za vas, navodeći vam sve njegove - njene mane. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Rado biste izbegli sve obaveze koje smatrate da vam nisu neophodne. Primenjujete staru taktiku izbegavanja. LJUBAV - Razmišljate da kontaktirate osobu sa kojom ste pre bili u vezi ili nekakvoj šemi. Obnova tajne veze. ZDRAVLJE - Problemi sa sinusima.


♍ DJEVICA


POSAO - Okruženje svesno ili nesvesno utiče na vas. Iz cele situacije možete izaći čvršći i bolji ako se potrudite. LJUBAV - Možete biti pozvani u goste kod prijatelja koji žele da vas ugoste na najbolji način. Otiđite u posetu. ZDRAVLJE - Dobro je.


♎ VAGA


POSAO - Trenutno niste u mogućnosti da završite svoje obaveze jer ne možete da stupite u kontakt sa jednom osobom. LJUBAV - Danas razmišljate o jednoj osobi dok prebirate po glavi reči koje vam je uputila. Mogućnost sastanka i obnove veze. ZDRAVLJE - Nemate kondicije i zbog toga vam je srce slabo.


♏ SKORPIJA


POSAO - Dodatnu brigu i odgovornost stvara vam stariji član domaćinstva koji ovih dana može biti slabijeg zdrastvenog stanja, te mu je potrebna vaša pomoć. LJUBAV - Susret sa osobom s kojom ste nekada bili u kontaku ili vezi vam je u prvi mah prijao, ali sada se vraćaju uspomene, kao i razlozi zašto ne treba da budete zajedno. ZDRAVLJE - Prijaće vam više sportskih aktivnosti.


♐ STRIJELAC


POSAO - Trebalo bi da se i dalje pridržavate svojih principa jer će vas za vaše postupke uskoro pohvaliti značajna osoba. LJUBAV - I partner i vi treba da se više trudite jedno oko drugog. Oboje povedite računa o svom izgledu ako želite da vaša veza bude strastvenija. ZDRAVLJE - Budite oprezni pri podizanju tereta.


♑ JARAC


POSAO - Obnovite saradnju sa starijim muškarcem ili starim saradnikom iz daleka. Radite težak posao ali to se isplati. Stiže zarada. LJUBAV - Najviše pažnje posvećujete domu i porodici. Ako pripremate slavlje i svečanost u domu dogovorite se sa partnerom o raspodeli novca. ZDRAVLJE - Bolovi u leđima.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ako ste zaposleni u trgovini sada kreće vaš povoljan period za posao. Imate uspeha u kontaktu sa javnošću i ljudima iz okruženja. LJUBAV - Napišite ljubavnu poruku ili partneru saopštite sve što vam leži na srcu. Moguć neočekivani predlog za izlazak koji vam upućuju prijatelji. ZDRAVLJE - Solidno je.


♓ RIBE


POSAO - Ako budete tražili pomoć jedne inteligentne osobe koja ima informacije koje vam trebaju uspećete da završite svoje obaveze na vreme. LJUBAV - Još uvek ste pod utiskom zbog susreta sa jednom osobom koju poznajete poodavno. Zanemarujete svoj izgled a to vam je greška. ZDRAVLJE - Posetite zubara.