Dnevni horoskop za 6.4.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Potrudite se da ne budite previše ofanzivno nastrojeni prema partneru, ako ne želite da dan provedete u svađi. Slobodnim Ovnovima neko od prijatelja bi mogao izazvati prijatne emocije, razmislite da li se nešto više od prijateljstva krije iza toga. POSAO- Sada za nije povoljno vreme da ulažete novac. ZDRAVLJE- Ukoliko bolujete od visokog krivnog pritiska, moguće su manje komplikacije.


♉ BIK


LJUBAV- Pripazite da svojim rečima ne napravite neku zbrku u svojoj porodici. Slobodnim Bikovima zadovoljstvo u društvu osobe suprtonog pola. POSAO- Možda bi ste morali da razmislite o rezervnom planu, ako želite da što pre dođete do novca. ZDRAVLJE- Budite istrajni ako ste se odlučili za dijetu.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Na planu partnerstva, očekuje vas podrška i pomoć. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da ne dozvole da ih bilo šta pokoleba u namerama koje žele da ostvare na emotivnom planu. POSAO- Imate realnih razloga da budete zabrinuti, ali ne nalazite se u situaciji koja se ne može rešiti. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♋ RAK


LJUBAV- Osećaćete se dobro u svom porodičnom okruženju, pa uživajte sa onima koje najviše volite. Slobodnim Rakovima moguće su neke promene na sentimentalnom planu i u narednom periodu, pa vam zvezde sugerišu da ne donosite odluke prebrzo. POSAO- Neko od vaših rođaka bi mogao da vam pomogne da prevladate finansijske teškoće. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih tegoba.


♌ LAV


LJUBAV- Znate šta vas najviše relaksira, pa pokušajte da se držite tog okvira i kada ste sa partnerom. Slobodnim Lavovima nije povoljno za druženja, ako već osećate napetost i razdražljivost. POSAO- Ako ste odlučili da istražite neke nove informacije ili dođete do novih znanja, odabrali ste pravi momenat. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Sa partnerom bi ste mogli imati oprečna mišljenja po pitanju rešavanja sadašnje finansijske situacije, pa dobro razložite tu situaciju. Slobodne Device bi mogle intenzivirati potragu za srodnom dušom. POSAO- Biće potrebno da hitno napravite neke promene na poslovnom planu. ZDRAVLJE- Budite umereniji u ishrani.


♎ VAGA


LJUBAV- Težite da odnos sa partnerom dovedete do harmonije, ali vam se čini kako se stalno nešto u tome ispreči. Slobodnim Vagama bi društvo moglo da povrati dobro raspoloženje. POSAO- Niste zadovoljni atmosferom koja se stvorila na poslu u poslenje vreme. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Provedite vreme sa osobama koje volite i ne obazirite se na stavove u vašoj okolini. Slobodnim Škoprijama uspeh na planu komunikacije sa suprtonim polom. POSAO- Izbegavajte da pričate o svom poslu sa osobama koje su sklone ogovaranju. ZDRAVLJE- Nemate razloga za zabrinutost.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Od partnera možete očekivati dobar savet za ono što vas sada okupira. Slobodnim Strelčevima iznenadne povoljne okolnosti da unapredite emotivni život. POSAO- Bilo bi poželjno da napravite neku reorganizaciju vaših poslova. ZDRAVLJE – Ostanite u dobrom raspoloženju.


♑ JARAC


LJUBAV- Imaćete podršku ukućana da sprovedete neke nove ideje u svom domu. Slobodnim Jarčevima bi prijao izlazak iz kuće, bilo zbog posete ili provoda. POSAO- Ako ste odlučili da preuzmete inicijativu, to će se pokazati kao dobar poslovni potez. ZDRAVLJE- Neke manje tegobe zbog premora.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Nekim svojim gestom, danas ćete odobrovoljiti partnera da se složi u pogledu nečega što je prethodno odbijao. Slobodnim Vodolijama prilika da se zabavite u društvu jedne osobe koju ste nedavno upoznali. POSAO- Ako morate da danas obavite neke poslove, pazite da sve bude u skladu sa zakonima. ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade.


♓ RIBE


LJUBAV- Brinući o partneru, vi brinete i o sebi, zato se prepustite i uživajte u vremenu koje zajedno provodite. Slobodnim Ribama uvid u nove mogućnosti na emotivnom planu. POSAO- Ako osećate nervozu i napetost, bolje odložite posao, nego da napravite neke greške. ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa sinusima.