Dnevni horoskop za 9.4.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pokušajte da obuzdate svoj bes i da o svemu što doživljavate kao problem, mirno porazgovarate sa partnerom. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da izbegavate da provokacijama testirate nečiju naklonost. POSAO- Do uspeha možete doći samo ako bolje organizujete svoje vreme. ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa krvim pristiskom.


♉ BIK


LJUBAV- Neko od članova porodice će vas prijatno iznenaditi. Slobodnim Bikovima zabavno veće ako planirate da uživate u romantičnoj atmosferi u vašem domu. POSAO- Mogući su problemi sa kolegom koji izbegava saradnju. ZDRAVLJE- Pokušajte da se opustite i zaboravite na brige.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako smatrate da partner nije ispunio neka vaša očekivanja, nađite načina da mu jasno ukažete na to. Slobodnim Blizancima zvezde savetuju da se ne distancirate od svojih prijatelja u ovom periodu. POSAO- Budite oprezni da vas neko ne prevari u vezi novca ili neke naplate. ZDRAVLJE- Ne dozvolite da vam sitnice kvare raspoloženje.


♋ RAK


LJUBAV- Potrudite se da svojim postupcima ne unesete konfuziju u odnos sa partnerom, a ako bilo šta očekujete, proverite da li vas je dobro razumeo. Slobodni Rakovi bi danas trebali da obuzdaju sklonost da budu kontradiktorni, odnosno da jedno pričate a drugo radite. POSAO- Nedostatak praktičnosti mogao bi vas navesti na pogrešne poteze, bolje da odložite poslove za neki drugi dan. ZDRAVLJE- Odmorite se u udobnosti svog doma.


♌ LAV


LJUBAV- Prijatni trenutci, ako ste planirali da sa porodicom posetite prijatelje ili rodbinu. Slobodni Lavovi bi mogli da zablistaju pred osobom koja vam se dopada. POSAO- Očekije vas korist od nekih vaših ranijih poslovnih poteza. ZDRAVLJE- Prijaće vam lagane fizičke aktivnosti ili šetnja u prirodi.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ako ste planirali neke aktivnosti sa članovima svoje porodice, dan bi mogao biti veoma zanimljiv i prijatan. Slobodnim Devicama prilika za kraći put. POSAO- Povoljno za one koji rade u timu, kako za posao, tako i zadruženje sa kolegama. ZDRAVLJE- Ne budite previše napeti, već nađite načina da se malo opustite.


♎ VAGA


LJUBAV - Nemate razloga da budete zabrinuti zbog partnerovog ponašanja, te nemojte neke sitnice preuveličavati. Slobodnim Vagama stiže pomoć i podrška od prijatelja, kada su u pitanju vaši sentimentalni problemi. POSAO- Čak i ako osećate da ste u pravu, ne ulazite danas u raspravu zbog poslovnih problema. ZDRAVLJE- Uravnotežite svoje emocije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Mogli bi ste da rešiti neke porodične probleme, ali važno je da ostanete smireni. Slobodnim Škorpijama povoljna vest koja će se odnositi na vaš emotivni život. POSAO- Danas možete imati korisi i od intuicije i od prijatelja, ali najviše ako poslušate „glas razuma“ koji vam oni šalju. ZDRAVLJE- Kontrolišete, kako ne bi sebi svesno narušavali zdravlje.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Očekuje vas romantičan i miran dan na planu partnerstva, ali bi mogli biti nervozni zbog nekih kućnih obaveza. Slobodnim Strelčevima zvezde sugerišu da date više šanse osobi kojoj je stalo do vas. POSAO- Vaše ideje će biti cenjene, što će vam pojačati motivaciju da se više angažujte. ZDRAVLJE – Moguća je glavobolja.


♑ JARAC


LJUBAV- Obratite pažnju na članove porodice, nekome bi mnogo značila vaša pomoć. Slobodnim Jarčevima zvezde savetuju da ne dozvolite da vas obuzme gubitak entuzijazma. POSAO- Mogli bi ste se osećati nelagodno zbog nekog kašnjenja, iako niste jedini odgovorni za to. ZDRAVLJE- Nađite više vremena da uradite sve što je važno za vaše zdravlje.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako ste želeli da napravite neke promene u okviru doma, sada bi ste mogli to sa lakoćom da realizujete. Slobodnim Vodolijama zvezde savetuju da se oslonite na svoj unutrašnji osećaj i prema tome napravite promene u vašem emotivnom životu. POSAO- Nije povoljan momenat za donošenje ključnih odluka vezanih za posao. ZDRAVLJE- Pokušajte da se zdravije hranite.


♓ RIBE


LJUBAV- Vaša preterana zatvorenost, mogla bi na neki način da odbije partnera od vas. Slobodne Ribe bi mogle da imaju konkretan razlog za optimizam kada je sentimentalni život u pitanju. POSAO- Vaše poslovne ideje će danas pratiti određene poteškoće, pa sačekajte malo, pre nego počnete da ih sprovodite. ZDRAVLJE- Prijaće vam više sna.