Dnevni horoskop za 12.4.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas se nalazite u centru pažnje a to ćete primetiti po broju poziva i poruka koje vam budu stigle. LJUBAV - Voljena osoba jedva čeka da vas vidi i veče provede u vašem društvu. Obucite garderobu bele ili svetlije boje, ako ste još uvek sami. ZDRAVLJE - Uveče lezite na vreme.


♉ BIK


POSAO - Dosta ste povučeni u sebe i pomalo depresivni. Energiju prikupite slušajući muziku ili u šetnji kraj neke vode. LJUBAV - Veoma ste emotivni i želite da pomognete svakome kome je pomoć potrebna. Tako ćete se osećati zadovoljnije. ZDRAVLJE - Pospani ste.


♊ BLIZANCI


POSAO - Danas možete dobiti poklon ili manju sumu novca. Sve što vam nije jasno možete pronaći na googl-u. LJUBAV - Još uvek traje povoljan period kada je ljubav u pitanju. Veoma ste popoularni kod suprotnog pola. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.


♋ RAK


POSAO - Prvi deo dana iskoristite za posetu rođaka i prijatelja, preko kojih možete saznati neke interesantne informacije. LJUBAV - Ukoliko ste u braku, veče provodite uz voljenu osobu, a možete imati i neočekivane goste. ZDRAVLJE - Dobro je.


♌ LAV


POSAO - Svi vas slušaju sa velikom pažnjom. Prosipate mudrosti i filozofirate. LJUBAV - Mesec u vašem 5. polju donosi vam dan u kojem ćete maksimalno uživati. Pred vama je dan sa puno izležavanja, odmora, prošetaćete se i do kafića a uveče se možete sresti sa voljenom osobom. ZDRAVLJE - Solidno je.


♍ DJEVICA


POSAO - Iskoristite ovaj dan za sređivanje vaše garderobe i veša. I vaš radni sto je konfuzan i pod hitno mu je potrebno raspremanje. LJUBAV - Obradujte partnera sa omiljenom poslasticom ili obrokom. To će ga oraspoložiti. ZDRAVLJE - Ne osećate se najbolje.


♎ VAGA


POSAO - Umislili ste neke stvari. Te ovaj misli o vama onako, te verovatno je on kriv za to i to...a stvarnost je malo drugačija. LJUBAV - Lepo vam je društvu drage osobe, zanimljivo vam je dok slušate njene priče...ali, niste sigurni da li je to ona prava osoba. ZDRAVLJE - Čuvajte srce.


♏ SKORPIJA


POSAO - Imate prevelika očekivanja kada je inostranstvo u pitanju ili niste dovoljno upućeni u svetske tokove. LJUBAV - Neprestano ste okruženi rođacima, komšijama i mlađim ljudima. Partner predlaže kasnu, večernju šetnju. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ukoliko imate neki hobi, danas je dan u kojem mu se možete potpuno posvetiti zbog čega ćete biti izuzetno raspoloženi. LJUBAV - Otkrivate da draga osoba ima i mana, kao i da nije sve tako kao što vam je govorila i kako se predstavljala. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Danas ćete imati dosta energije, te nije isključeno da ćete sebi pronaći neki dodatni posao ili obavezu koju prethodnih dana niste uspeli da završite. LJUBAV - Prijatelji će predložiti da se danas vidite. Gledate kako da postignete da se posvetite i njima i porodici. ZDRAVLJE - Mučiće vas želudac od previše hrane.


♒ VODOLIJA


POSAO - Prijaće vam usporeni ritam ovog dana. Ne zaboravite na obećanje koje ste dali detetu iz vaše porodice. LJUBAV - Uveče vam se može javiti jedna osoba i predložiti da se tajno sastanete. ZDRAVLJE - Izbegavajte alkohol.


♓ RIBE


POSAO - Spavaćete duže nego obično jer ste se uželeli dana kada ne morate da radite ništa. LJUBAV - Partner očekuje da mu pomognete pri pripremanju hrane. Napravite roštilj i pozovite drage ljude kod sebe u goste. ZDRAVLJE - Lezite na vreme.