Dnevni horoskop za 19.4.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Jedan vaš bilzak prijatelj, daće vam dobar savet kako da poboljšate svoj odnos sa partnerom. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da se potrudite više na planu saradnje, sa osobom suprotnog pola do koje vam je sada stalo. POSAO- Pružiće vam se prilika, zbog koje bi ste mogli biti nagrađeni ili pohvaljeni od strane pretpostavljenih. ZDRAVLJE- Ukoliko imate problema sa padom imuniteta, neki vid fitoterapije ili narodnog leka, mogao bi vam pomoći da se oporavite.


♉ BIK


LJUBAV- Trudite se da ne podižete nepotrebnu tenzuju sa partnerom, i da ne insistirate da se baš uvek vi u pravu. Slobodni Bikovi bi trebali da uspostave ravnotežu između emocija i razuma. POSAO- Sagledajte okolnosti pažljivije, iako vam se čini da vam one ne idu „na ruku“, postoji mogućnost da uočite nove šanse. ZDRAVLJE- Oslonite se na svoj optimizam.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Iako partner smatra da se ponekad detinjasti, danas mu može prijati, baš ta vaša osobina. Slobodnim Blizancima mogućnost da unapredite kontakte i započnete lepu romansu. POSAO- Sada vas ništa ne može sprečiti da iskoristite situaciju u svoju korist. ZDRAVLJE- Osteljivost je pojačana, čuvajte se viroza i prehlada.


♋ RAK


LJUBAV- Vaš parner bi mogao biti nervozniji nego inače, pokušajte da mu priđete na drugačiji način danas. Slobodnim Rakovima prilika da veče provedete u prijatnoj atmosferi sa prijateljima. POSAO- Povoljno za one koji su planirali poslovni put. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na vašu ishranu.


♌ LAV


LJUBAV- Pokušajte da danas izbegnete zajedljive komentare na partnerov račun. Slobodnim Lavovima moguć poziv, pri čemu bi se mogao desiti izliv strasti. POSAO- Uvažite mišljenje kolega i pokušajte se prilagoditi novonastaloj situaciji. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Otvorenost prema parneru i spremost da ga podržite, doneće mir u vašem domu. Slobodim Devicama koje tragaju za srodnom dušom, prilika za novo poznanstvo. POSAO- Pred vama je dosta obeveza, ali vam neće pasti teško, pošto ćete biti motivisani napredkom u karijeri ili obezbeđivanjem bolje pozicije. ZDRAVLJE- Odvojte malo vremena za odmor i relaksaciju.


♎ VAGA


LJUBAV- Pokušajte da porazgovarate sa partnerom, ako smatrate da će to popraviti situaciju, ali ako ne želi, ostavite da se malo smiri. Slobodnim Vagama zvezde savetuju da sada nikako ne zapostavljate svoj društveni život. POSAO- Dobro ćete podneti nove izazove, čak šta više, to bi moglo pokrenuti ispoljavanje nekih vaših talenata. ZDRAVLJE- Moguća je manja nervoza.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner će vam pružiti potrebnu pažnju i razumevanje. Slobodnim Škoprijama mogućnost provoda, ali bi moglo da izostane emocionalno ispunjenje, što vas sada neće baš oduševiti. POSAO- Uspešan dan za one koji se bave javnim poslovima i za umetnike. ZDRAVLJE- Treba vam više sna.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Opuštena atmosfera između vas i partnera, pomoćiće vam da napunite baterije. Slobodim Strelčevima intenziviranje društvenog života može pružiti priliku da kroz neobavezni razgovor, upoznate zanimljivu osobu. POSAO- Možete očekivati uspeh ako se bavite nekim vidom obrazovanja ili radom sa strankama. ZDRAVLJE – Prijaće vam šetnja ili neki vid rekreacije.


♑ JARAC


LJUBAV- Pobojšanje odnosa sa partnerom, omogućiće vam da se osećate bolje i samopouzdanije na svim poljima. Slobodnim Jarčevima povoljan period da sprovedete svoje zamisli na emotivnom planu. POSAO- Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE- Uzimajte više tečnosti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne sktivajte svoja osećana prema partneru, pod maskom prividne nezainteresovanosti. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, prilike su svuda oko vas, a na vama je da preznate pravu. POSAO- Povoljno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE – Budite umereniji, kada je ishrana u pitanju.


♓ RIBE


LJUBAV- Bliskost i nežnost sa parnerom, učiniće da zaboravite, makar na kratko, na sve ostale probleme. Slobodnim Ribama zvezde sugerišu da poslušate savet prijatelja i izađete u zajednički provod. POSAO- Obratite više pažnje na pravne aspekte posla kojim se bavite. ZDRAVLJE – Prijaće vam malo fizilkih aktivnosti.