Dnevni horoskop za 23.4.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pripazite na svoje postupke prema partneru, postoji mogućnost da nezadovoljstvo sa njegove strane bude opravdano. Ukoliko ste među slobodnim Ovnovima kojima se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, možete očekivati uspeh na emotivnom planu. POSAO- Ne obraćajte pažnju previše na ono što drugim misle, teško je ugoditi svima, a vi sada treba da vodite računa o vašoj budućnosti. ZDRAVLJE- Nervoza bi mogla biti pojačana.


♉ BIK


LJUBAV- U ovom perodu, trebalo bi da prepustite partneru inicijativu i da se oslonite na njegovu spremnost da vam udovolji. Slobodnim Bikovima moguć je flart ili udvaranje od strane jedne osobe. POSAO- Ako pokažete spremnost da ugodite pretpostavljenima, neće izostati njihova podrška za vaše ciljeve. ZDRAVLJE- Mogao bi vas pratiti pojačan osećaj uznemirenosti.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će od vas očekivati da mu posvetiti više vremena, ali to će zavisiti pre svega od toga kako se danas organizujete. Slobodnim Blizancima prijatan razgovor sa osobom suprotnog pola. POSAO- Budite spremni da uključite mišljenja saradnika, kako bi ste unapredili svoje poslovanje. ZDRAVLJE- Obogatite vašu ishranu svežim namernicama.


♋ RAK


LJUBAV- Ako ste u vezi, zvezde vam savetuju da se pokrenete i više svoje energije usmerite ka partneru. Slobodnim Rakovima moguće je prijatno iznenađenje. POSAO- Odbacite nepotrebne sumnje i usrestedite se na delovanje. ZDRAVLJE- Osetljivog ste zdravlja.


♌ LAV


LJUBAV- Ako u vašoj vezi postoji nešto sa čime ste nezadovoljni, nemojte to potiskivati, već se hrabro suočite sa problemima. Slobodne Lavove će pratiti sreća na mestima gde ste inače poznati, bilo da je to lokal u kraju ili klub koji često posećujete. POSAO- Mogli bi ste da imate više koristi od drugih, nego što se nadate. ZDRAVLJE- Gledajte na svet optimističnije.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Tok vaše veze, sada se možda ne poklapa sa onim što ste zamišljali, ali još uvek ima dosta prostora za zajedničko uživanje, ako dopustite partneru da preuzme inicijativu. Slobodnim Devicama će danas nedostajati motivacije da uradite bilo šta po pitanju svog emotivnog stratusa, pa ako je tako, dajte sebi još malo vremena za analiziranje situacije. POSAO- Dobro proanalizirajte prilike i ne tropite energiju uzalud. ZDRAVLJE- Moguća je kijavica ili prehlada.


♎ VAGA


LJUBAV- Vaša prividna nezainteresovanost, mogla bi da zbuni ili udalji partnera od vas. Slobodnim Vagama problem na emotivnom planu može da stvori neka „treća“ osoba. POSAO- Pazite kome se poveravate, neko bi od toga mogao da napravi trač. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner bi vam mogao pomoći ili pružiti podršku, kako bi ste bili uspešniji na planu karijere. Slobodne Škorpije znaju šta žele u ovom periodu, a da bi ste to ostvarili, morate delovati opuštenije. POSAO- Pratiće vas uspeh u poslovnoj komunikaciji. ZDRAVLJE- Dobrog ste zdravlja.


♐ STRIJELAC


LJUBAV – Poklonite više pažnje partneru, jer jedan vaš lep gest, mogao bi izbrisati sve tekuće probleme koje imate u vezi. Slobodnim Strelčevima mogućnost da se zaljubite na prvi pogled. POSAO – Danas bi ste mogli da ostanete bez adekvatne podrške od pretpostavljenih, ako vaše reakcije ne budu primerene. ZDRAVLJE – Ne preterujte sa hranom i velikim obrocima.


♑ JARAC


LJUBAV- Neko od vaših rođaka, moga bi uneti pometnju u vaš odnos sa partnerom. Slobodnim Jarčevima prilika da doživite susret u kome će se rasplamsati strasti. POSAO- Verovano ćete morati da se oslonite na sopstvene snage, pa ako tako unaped isplanirate svoje aktivnosti, manja je šansa da budete nezadovoljni. ZDRAVLJE- Trebalo bi više da se odmarate.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Imate potrebu da se odmorite i opustite, a porodica će imati razumevanja prema vašim potrebama. Slobodne Vodolije bi mogle danas uživati uz dobru knjigu ili neki svoj hobi, jer ćete osetiti potrebu da se malo izolujete od svih. POSAO- Pokušajte odrediti prioritete i izbegnite da se rasplinjujete na više poslova. ZDRAVLJE – Prijao bi vam neki vid meditacije.


♓ RIBE


LJUBAV- Zabrinutost zbog partnerskog odnosa nije toliko nužna, pa nemojte praviti dramu. Slobodne Ribe bi trebale da preispitaju svoje emocije, kako ne bi ste zbog potiskivanja istih uplovili u melanholiju. POSAO- Budite oprezni, kome poklanjate poverenje, jer bi neko mogao da pokuša da vas obmane. ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade.