Dnevni horoskop za 29.4.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ovnovi koji imaju avanturu van veze, ulaze u veoma rizičan period da se to otkrije od strane partnera. Slobodnim Ovnovima zvezde sugerišu da ostavite prošlost iza sebe i usresredite se nešto sasvim novo. POSAO- Mogući su manji novčani prilivi, čak i iz više izvora za zaradu. ZDRAVLJE- Obratite se lekaru ako imate blage tegobe već neko duže vreme.


♉ BIK


LJUBAV- U partnerskom odnosu vladaće harmonije i dobra saradnja sa partnerom, ako se oduprete uticajima koji dolaze sa strane. Slobodnim Bikovima prilika za započinjanje nove ljubavne avanture. POSAO- Neophodno je da promenite nešto ako želite više uspeha, razmislite o tome kako doživljavate postupke drugih sa kojima sarađujete na poslu. ZDRAVLJE- Osetljivog ste zdravlja, povedite više računa o tome.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Pratiće vas sreća u svim aktivnostima ili planovima koje želite da realizujete sa partnerom. Slobodni Blizanci će imati uspeh u komunikaciji, što vam može otvoriti nove šanse da ostvarite svoje emotivne želje. POSAO- Strpljivo i sigurno, to je sada formula za vaš uspeh. ZDRAVLJE- Uvedite što više svežih namernica u vašu ishranu.


♋ RAK


LJUBAV- Neke okolnosti bi vas mogle navesti na pogrešne zaključke o partnerovim stavovima, ali to možete rešiti ako ste spremni za razgovor. Slobodnim Rakovima zvezde sugerišu da delujete opuštenije prema jednoj osobi surotnog pola, sa kojom bi ste mogli započeti lepo druženje. POSAO- Finansijski problem može da nastane ukoliko ne vodite dovoljno računa o vašim troškovima, ili ukoliko uletite u investicije u ovom periodu. ZDRAVLJE- Nađite načina da se relaksirate i opustite.


♌ LAV


LJUBAV- Partner bi sada mogao biti prema vama kritički nastrojen, zastanite i razmislite da li je u pravu u vezi nekih stvari na koje vam skreće pažnju. Slobodni Lavovi bi mogli imati uspeha u ljubavnom pohodu, ali zadržite određenu dozu skromnosti, kako bi bili pristupačniji za drugu stranu. POSAO- Predstoji vam novčani dobitak, ali bi ste to mogli brzo potrošiti. ZDRAVLJE – Povoljan period da započnete sa nekim vežbama ili teretanom.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Skloni ste ljubomornim ispadima, kontrolišite svoje emocije. Slobodnim Devicama koje uporno pokušavaju da dopru do jedne osobe, moglo bi se posrećiti u nestupajućem periodu. POSAO- Uspeh je izvestan, ali ne dozvolite da vam slava udari u glavu. ZDRAVLJE- Moguća je emotivna nestabilnost.


♎ VAGA


LJUBAV- Krizu sa partnerom možete rešiti ukoliko ste spremni da pružite razumevanje, iako se ne slažete sa određenim partnerovim postupcima. Slobodne Vage će imati planetarnu podršku, koja će pojačati vašu emotivnu intuiciju, što vas može dovesti do odgovarajućeg partnera. POSAO- Izbegavajte rasplinutost, ukoliko želite da postignete konkretne rezultate. ZDRAVLJE- Prijaće vam bilo koji vid rekreacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Neko od prijatelja ili rođaka bi mogao da pokuša da negativno utiče na vaš i partnerov odnos. Slobodnim Škoprijama predstoji susret koji će vam vratiti veru u ljubav. POSAO- Kada je zarada u pitanju, imaćete uspeha uglavnom u poslovima koji su već razrađeni. ZDRAVLJE- Čuvajte se infekcija.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ukoliko ste imali nesuglasica sa partnerom u prethodnom periodu, sada je dobar momenat za pomirenje. Slobodni Strelčevi će imati prilike za druženje sa jednom orginalnom osobom koja će pomeriti granice vašeg gledanja na suprotni pol. POSAO- Uspeh ili zarada od honorarnog posla. ZDRAVLJE – Moguća je upala sinusa.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner bi vam mogao zameriti zbog nekih navika kojih ne želite da se odreknete. Slobodnim Jarčevim prijatno veče u društvu starog prijatelja. POSAO- Pred vama je period kada je bi bilo dobro da pokušate da nešto uštedite. ZDRAVLJE- Povedite više računa, ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako želite da se stvari sa partnerom poboljšaju, moraćete biti spremi da se pokažete kao dobar slušalac. Slobodnim Vodolijama prilika da obnove staru vezu. POSAO- Iznenada, stiže finansijska podrška koja će vas obradovati. ZDRAVLJE – Skloni ste da se premarate, usporite malo.


♓ RIBE


LJUBAV- Rešenje za probleme koje imate sa partnerom leže u vašem srcu, dobro se preispitajte, pre nego donesete bilo kakvu odluku. Ako ste među slobodnim Ribama, uživaćete u pokušajima jedne osobe da vas osvoji. POSAO- Imaćete podršku od starijeg kolege, čiji saveti vam mogu dosta pomoći. ZDRAVLJE – Obratite pažnju na signale koje vam vaše telo šalje.