Dnevni horoskop za 2.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Neke sumnje će u vama pobuditi potrebu da se više angažujete oko partnera, ali zvezde vam sugerišu da nemate razloga za brigu. Slobodni bi trebali da se potrude da na svoj emotivni život gledaju sa više optimizma i nade. POSAO- Danas bi ste mogli imati koristi od saradnje sa jednim kolegom. ZDRAVLJE- Ne dozvolite da vam prolazne stvari kvare raspoloženje.


♉ BIK


LJUBAV-Neke promene se mogu desiti u vašem partnerskom odnosu, a inicijator toga bićete upravo vi. Slobodnima bi mogli imati lep susret sa jednom osobom koju ste upoznali preko prijatelja. POSAO- Uspeh mogu očekivati bikovi koji se bave bilo kojom vrstom istraživačkog rada. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.

 


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Bićete raspoloženi za uspostavljanje veće bliskosti sa pratnerom, a od načina na koji se postavite, zavisiće da li će se vaše potrebe ispuniti. Slobodnim prilika za novo poznanstvo. POSAO- Uspeh mogu očekivati pripadnici znaka koji se bave kreativnim ili umetničkim poslovima. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♋ RAK


LJUBAV- Komunikacija sa partnerom, mogla bi se odvijati nepovoljno po vas, nemojte insistirati na temama o kojima partner ne želi da razgovara. Slobodni bi trebali da se uzdrže od preuranjenog donošenja zaključka o osobi suprotnog pola sa kojom ste u kontaktu već neko vreme. POSAO- Zbog nečije greške ili nepažnje, mogli bi ste se naći i vi u problemu. ZDRAVLJE- Čuvate se povreda.


♌ LAV


LJUBAV- Sa partnerom su mogući oprečni stavovi, ali neće biti nemoguće pronaći kompromis. Slobodnim prilika za zabavu ili flert. POSAO- Tempo kojim radite mogao bi biti usporen, zbog uticaja nekih osoba, koje vas na neki način ili ometaju ili opterećuju. ZDRAVLJE- Nagle promene raspoloženja, verovatno će biti jedina smetnja koju ćete osetiti.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ne dramite na partnera zbog stvari ili problema koji su prolaznog karaktera. Slobodni bi mogli osetiti nezadovoljstvo jer bi se moglo ispostaviti da osoba do koje vam je stalo nije onakva kakvom se predstavlja. POSAO- Finansijska situacija bi vam mogla zadavati brige, ali nije sve tako loše kako vi to sada doživljavate. ZDRAVLJE – Nađite načina da se oraspoložite i zabavite.


♎ VAGA


LJUBAV-Na planu parterstva su moguće određene promene, u zavisnosti od partnerove sposobnosti da razume vaše sadašenj emotivne potrebe. Slobodnim potraga za avanturom mogla bi doneti zadovoljstvo, ali ne i potpunu ispunjenost. POSAO- Prilika za dodatni ili honorarni posao. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Potrebna vam je potvrda da ste voljeni, pa ćete pokušati da partnera na neki način ponovo zavedete. Slobodnim mogućnost da obnove staru vezu, ali pripazite da vam to opet nepoljulja samopouzdanje ili nanese iste emotivne rane. POSAO- Moguće je neko nezadovoljstvo na poslu, ali znajte da imate mogućnost da odbijete ono što vam ne odgovara. ZDRAVLJE- Prijaće vam neka estetska pomena, bilo da je u pitanju kozmetički ili frizerski tretman.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- U partnerskom odnosu vladaće harmonija i spremnost za obostrano razumevanje. Slobodne će oduševiti jedan slučajan susret. POSAO-Možete očekivati ekpanziju i dobitak jer će se situacija odvijati tako da vi budete na dobtiku.. ZDRAVLJE- Ne preterujte sa obilnim obrocima.


♑ JARAC


LJUBAV- Na planu parterstva su moguće određene promene, u zavisnosti od partnerove sposobnosti da razume vaše sadašenj emotivne potrebe. Slobodnima potraga za avanturom mogla bi doneti zadovoljstvo, ali ne i potpunu ispunjenost. POSAO- Prilika za dodatni ili honorarni posao. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- U partnerskom odnosu moguća su dešavanja koja će učiniti da za tren, više ništa ne izgleda kao pre. Slobodni će imati sreće ukoliko se odluče da naprave prvi korak ka osobi koja vas privlači. POSAO- Bićete aktivni i sposobni da na pravi način skrenete pažnju na sebi. ZDRAVLJE –Potisnite loše raspoloženje i prizovite radost u svoju svakodnevicu.


♓ RIBE


LJUBAV- Prijaće vam zajednička aktivnost ili izlazak sa partnerom. Slobodnima neko će na nedvosmisleni način staviti do znanja da mu se dopadate. POSAO- Ne uzimajte k srcu reči saradnika ili klijenata, niti dozvilite sebi da vas to na bilo koji način optereti. ZDRAVLJE – Povedite više računa o svojim navikama i odnosu prema zdravlju.