Dnevni horoskop za 3.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ne budite danas suviše zahtevni prema partneru. Slobodne bi sada mogla da muči sumnja u privrženost jedne osobe, do koje vam je stalo. POSAO- Vaša poslovna okolina ima poverenja u vaše sposobnosti, iskoristite sada šanse koje vam se zbog toga pružaju. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih tegoba.


♉ BIK


LJUBAV- Tenzije u parnerskom odnosu posledica su vašeg utiska da ne dobijate dovoljno pažnje. Slobodni bi trebali proceniti najbolji momenat da započnete razgovor ili pokrenete inicijativu da privučete jednu osobu. POSAO- Ne trošite svoju energiju uzalud, pokušavajući da se zaštitite od situacija koje ne predstavljaju realnu pretnju za vašu poziciju na poslu. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako smatrate da će vam razgovor sa jednom osobom pomoći da bolje razumete partnera, porazgovarajte, ali ne dopustite da vam bilo ko govori šta treba da radite. Slobodnim zvezde poručuju da budete ono što jeste, i ne krijete ni mane ni vrline pred osobom do koje vam je stalo, ako želite da imate iskren odnos. POSAO- Imaćete uspeha u timskom radu ili ortačkim poslovima. ZDRAVLJE- Pokušajte da se malo opustite.


♋ RAK


LJUBAV- Uz vašu spremnost da danas izeđete u susret partnerovim željama, lako će se prevazići neke nesuglasice od radnije. Slobodni bi danas mogli da uživaju u društvu starih prijatelja. POSAO- Pronađite oko sebe osobe na koje se sada možete osloniti i koje vam mogu pomoći da istrajete u svojim zamislima. ZDRAVLJE – Pokušajte da se oduprete stresu.


♌ LAV


LJUBAV- Možete očekivati podršku partnera i njegovu spremnost da prihvati vaš predlog. Slobodni će imati pojačanu intuiciju i predosećaj u kom pravcu treba da usmerite svoje aktivnosti kako bi unapredili emotivni život. POSAO- Ne libite se da predstavite svoje ideje ili rešenja, jer će vam se to višestruko isplatiti. ZDRAVLJE- Uzimajte više tečnosti.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Nesuglasice sa partnerom su moguće, pošto nema saglasnosti u pogledu interpretiranja tekućih problema. Slobodne mogu osetiti pojaćani emotivni nemir. POSAO- Biće važno da se odbranite negativnih uticaja i da zadržite svoj stav. ZDRAVLJE- Osetljivi ste na viruse i infekcije, budite oprezni.


♎ VAGA


LJUBAV-Nedostatak vremena zaporodicu, mogao bi biti povod za nezadovoljstvo kod vašeg partnera. Slobodni  priželjkuju ostvarenje veće bliskosti sa osobom koja vam se dopada, ali postoji mogućnost da vam to iznenada ponudi neka druga osoba.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne zaboravite na svoja obećanja koja ste nedavno dali partneru. Slobodnim prilika da preko prijatelja stupe u kontakt sa nekim ko vam je odavno privlačan. POSAO- Uspeh u pregovorima i u sklapanju novih poslova. ZDRAVLJE – Unosite više voća i povrća u svoju ishranu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Očekuje vas dobra saradnja sa partnerom u vezi svih porodičnih obaveza. Slobodnim prilika za novo poznanstvo koje će vas oduševiti. POSAO- Utisak koji ostavite na svoje saradnike, može umanjiti nepovoljnosti koje se događaju na poslu. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♑ JARAC


LJUBAV- Kontrolišite svoje emocije, koje su prožete sumnjama, jer bi mogle da naruše partnerski odnos. Slobodni će imati priliku da uživaju u flertu, a moguće je da to bude sa osobom koju srećete na poslu. POSAO- Ne dopustite da izgubite kontrolu nad okolnostima, ako želite da napredujete. ZDRAVLJE- Moguća je nervoza.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner će želeti više pažnje, pa pokušajte da svoje obaveze uskladite tako da imate dovoljno vremena i za vaše najmilije. Slobodni bi mogli iskoristiti svoj šarm da nekog obore s nogu. POSAO- Puno toga zavisi od međusobnog poverenja, koje imate, ili nemate, sa saradnicima. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.


♓ RIBE


LJUBAV- Neka tajnovitost ili povučenost vašeg partnera, mogla bi uneti neki nemir u vaš međusobni odnos. Slobodni bi mogle doživeti neku vrstu preokreta, kada je u pitanju emotivni život. POSAO- Moguć je iznenadni novčani dobitak. ZDRAVLJE – Budite oprezni u saobraćaju.