Dnevni horoskop za 4.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Partner bi vam mogao skrenuti pažnju na neke vaše postupke, pa ne bi bilo loše da uzmete u obzir njegovo mišljenje i korigujte nešto kod sebe. Slobodnim Ovnovima prilika da sretnete bivšu simpatiju. POSAO- Budite oprezni, da zbog svoje iskrenosti i otvorenosti, ne ispadnete naivni. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♉ BIK


LJUBAV- U partnerskom odnosu je moguće da dođe do eskalacije ljubomore. Slobodnim Bikovima će društveni život biti naglašen, imaćete dosta poziva za izlazak ili provod. POSAO- Prilika da započnete realizaciju ili planiranje novog posla. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner bi mogao biti nezadovoljan, jer mu ne posvećujete dovoljno vremena. Slobodnim Blizancima mogućnost da večeras izađete sa osobom koju ste upoznali preko posla. POSAO- Povoljno za one koji se usavršavaju. ZDRAVLJE- Imunitet bi mogao biti oslabljen, povedite više računa o tome.


♋ RAK


LJUBAV- Različita gledišta, između vas i partnera učiniće da imate poteškoća da se dogovorite oko nekih budućih planova. Slobodnim Rakovima povoljno za započinjanje nove veze. POSAO- Ako ste planirali da se zadužite ili uzmete neki kredit, sačekajte još malo, ne žurite sa odlukom. ZDRAVLJE- Moguća je pojačana razdražljivost.


♌ LAV


LJUBAV- Unesite malo romantike u partnerski odnos i pokušajte da budete blaži prema partneru. Slobodni Lavovi će imati uspeha u emotivnom odnosu, samo ukoliko nastavie da se trudite i osvajate pažnju osobi koja vam se sviđa. POSAO- Zahvaljujći vašem stavu, imaćete uspeha i mogućnost da pridobijete osobe sa kojima ste do sada bili, na neki način konkurenti. ZDRAVLJE – Dobro se naspavajte.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Komunikacija sa partnerom bi mogla ući u negativnu fazu, ali razloga za veliku brugu nema. Slobodne Device će moći da realizuju neke svoje želje, kada je zbližavanje sa jedenom osobom u pitanju. POSAO- Budite oprezni kada su međuljudski odnosi u pitanju i ne doživljavajte sve u vezi sa tim, suviše lično. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.

 


♎ VAGA


LJUBAV- Na planu partnerstva još uvek vlada tenzija, pokušajte da smirite situaciju, a time i partnera. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, jedna osoba bi mogla da otvoreno pokaže koliko je zaljubljena u vas. POSAO- Zahvaljujući dobroj saradnji sa jednom osobom, lako ćete doći do rešanja koja su vam sada potrebna. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoju ishranu.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ako osećate da se partner udaljava od vas, možda treba da mu pružite malo prostora i više slobode. Slobodne Škorpije bi mogle osetiti nezadovoljstvo, usled pokušaja da udovolje nekom, pa se potrudite da ne zanemarite vaše lične želje i potrebe. POSAO- Poslušajte savet drugih, ali odluke ipak donesite samostalno. ZDRAVLJE- Izbegavajte hladna i gazirana pića, zbog osetljivosti grla.

 


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner će imati razumevanja za sve, kroz šta sada prolazite. Slobodni Strelčevi će imati uspeha ukoliko budete sledili svoju intuiciju. POSAO- Dobro se informišite, pre nego donesete bilo kakvu odluku. ZDRAVLJE – Moguća je umanjena koncentracija.


♑ JARAC


LJUBAV- Dinamika na porodičnom planu neće vam prijati, jer vam je potrebno više odmora, ali ne dozvolite da vas to izbaci iz takta. Slobodnim Jarčevima neće prijati buka i gužva, ali bi iskren razgovor sa jednom osobom mogao da vas preporodi. POSAO- Uspešan dan za one koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE- Pojačana emotivna osetljivost.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner bi vas mogao iznenaditi, na sasvim neuobičajeni način. Slobodnim Vodolijama sustet sa jednom atraktivnom osobom. POSAO- Mogli bi ste danas uživati u aktivnosima koje su vezane za vaš posao, ali koje spadaju u neformalni deo vašeg posla. ZDRAVLJE – Dobro se osećate.


♓ RIBE


LJUBAV- Vaš pokušaj da se zbližite sa partnerom, biće uspešan samo ako ste spremni da prema njemu delujete otvorenije. Slobodne Ribe će imati prilike da se zbliže sa jednom osobom, zahvaljujući radoznalosti koja vas je privukla. POSAO- Nije bitno koliko energije ulažete, već da li je ona usmerena na prave stvari. ZDRAVLJE – Brigama nećete puno toga rešiti, zato ne dopustite da se uvuku u vaš um.