Dnevni horoskop za 6.5.2024.horoskop


♈ OVAN


Uključite partnera u svoje planove i vaš odnos će se znatno popraviti. Slobodni Ovnovi mogu očekivati dosta dinamike na društvenom planu. POSAO- Ako ste spremni da nešto menjate u svom nastupu, rešenje će biti pred vama. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♉ BIK


LJUBAV- Povoljan period za dogovore sa partnerom. Slobodnim Bikovima će biti u prilici da biraju, jer se bar dve osobe sada interesuju za vas. POSAO- Finansije će se stabilizovati. ZDRAVLJE- Pojačane probleme bi mogli da osete hronični bolesnici.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Potrudite se da ne budete faktor nestabilnosti u vašoj porodici i da ne provocirate ostale članove. Neki, među slobodnim Blizancima danas bi mogli da osete jaku nostalgiju za bivšom vezom. POSAO- Pripazite da ne napravite danas neku štetu, jer bi ste njene posledice mogli osetiti na finansijskom planu. ZDRAVLJE- Pojačana nervoza.


♋ RAK


LJUBAV- Nećete danas imati većih poteškoća sa partnerom, pa iskoristite to da se zajednički opustite. Slobodni Rakovi treba da znaju da veze koje započnete u ovom periodu imaju mogućnost da dugo potraju. POSAO- Samo uz dobru organizaciju i realna očekivanja, možete isplivati iz obaveza. ZDRAVLJE- Moguće je da vas snađu posledice premora.


♌ LAV


LJUBAV- Povedite više računa o tome kako se sada odnosite prema partneru, jer situacija bi moga biti alarmantna. Slobodni Lavovi sada ne bi trebali da srljaju u novu vezu ili zbližavanje, ako niste sigurni da je to osoba koja vam zaista odgovara. POSAO- Ako imate neke ideje kako da posao učinite lagodnijim, ne suzdržavajte se da unesete promenu. ZDRAVLJE – Moguća je pojačana razdržljivost.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Kod partnera ćete uočiti neraspoloženje, što će vas dodatno opteretiti. Slobodnim Devicama ovo nije povoljan period za ulazak u vezu, pa pokušajte da uživate u neobaveznom druženju. POSAO- Strpljenje vam danas neće biti jača strana, ali ni od briga i panike nećete imati neke koristi. ZDRAVLJE- Moguće su nagle promene raspoloženja.


♎ VAGA


LJUBAV- Pokušajte da na pravi način kanališete napetost koja se pojavila u vašoj vezi. Slobodnim Vagama moguća su zanimljiva dešavanja na emotivnom plan, zato je bitno da budete što aktivniji. POSAO- Priliv novca, ali budite oprezni da odmah ne potrošite sve, već gledajte da nešto i uštedite. ZDRAVLJE- Osećaj iscrpljenosti ili neraspoloženja, ali će kratko trajati.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Sada su moguće neke pozitivne promena na planu partnerstva, neke male stvari se mogu promeniti, ali vama će puno značiti. Neki, među slobodnim Škorpijama ne mogu da krenu napred, jer im u mislima i dalje opsesivno dolazi bivša ljubav. POSAO- Sada ste u stanju da se izborite sa svim preprekama, što će svakako povoljno uticati na vaš osećaj unutrašnjeg zadovoljstva. ZDRAVLJE- Usmerite enegiju na konstruktivne stvari.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Imajte više obzira prema partneru, posebno ako vam otvoreno ukazuje na ono što mu sada smete. Slobodni Strelčevi bi mogli, u svojoj potrazi za pravom osobom naići na jednu koja će vas jako zaintrigirati. POSAO- Nepoštovanje rokova ili lenjost, mogli bi danas da naljute vaše pretpostavljene. ZDRAVLJE – Obratite pažnju, ne ignorištite neke manje simptome koji bi se mogli pogoršati.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne testirajte sada partnerovo strpljenje. Slobodni Jarčevi sada bi mogli da budu nezadovoljni svojom pozicijim na emotivnom planu ili da vam neke okolnosti dodatno otežaju tu situaciju. POSAO- Ni danas vam neće nedostajati upornosti, pa uz malo više truda, uspećete da uradite ono što ste zamislili. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja zbog problema sa sinusima.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partnerova očekivanja sada bi vam mogla izazvati neku nesigurnost, najbolje da otvoreno porazgovarate o tome. Slobodne Vodolije će sresti nekog ko će vam potpuno okupirati misli. POSAO- Sada ste samo vi ti koji mogu sebi olakšati ili zakomplikovati situaciju. ZDRAVLJE – Nervoza se može ispoljiti u predelu digestivnog trakta.


♓ RIBE


LJUBAV- Moguće su nesuglasice sa partnerom i to takvih razmera da mogu doneti distanciranje ili razdvajanje, pa se potrudite da budete svesni mogućih posledica, kako bi ste čitavu stvar spasili na vreme. Slobodne Ribe će uživati u ponudama i pažnji kojom vas intenzivno obasipa jedna osoba. POSAO- Pokažite da imate poverenja u saradnike i ne preisputujte to, kako ne bi ste sve upropastili. ZDRAVLJE – Moguća je slabija cirkulacija.