Dnevni horoskop za 7.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Posvetite se partneru i videćete koliko vaša dobrota može pokrenuti i poboljšati vaš odnos. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da, ako žele da saznaju više o osobi koja im se sviđa, to sada mogu učiniti na veoma lukav način. POSAO- Izbegnite da se bavite poslovima koji vam nisu u potpunosti jasni. ZDRAVLJE- Mogući su manji zdravstveni problemi.


♉ BIK


LJUBAV- Povoljno ako ste planirali zajedničke aktivnosti sa partnerom ili porodicom. Slobodnim Bikovima oprez, i ne zaboravite da ljudi često ne misli ono što govore. POSAO- Čuvajte se ishitrenih poteza i prebrzog donošenja odluka. ZDRAVLJE- Ako osećate napetost, pokušajte da poradite na uspostavljanju unutrašnjeg mira.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako vam se učini da se partner ne razume vaše potrebe, pokušajte da utvrdite da li ste, možda svojim ponašanjem sami to izazvali. Slobodnim Blizancima povoljno ako planirate provod i druženje sa prijateljima. POSAO- Nestrpljivost vam neće biti od velike koristi, šta više, može vas dovesti u neprijatnu situaciju. ZDRAVLJE- Budite oprezni, i reagujte, da ne bi određene zdravstvene tegobe prešle u hroničnu bolest.


♋ RAK


LJUBAV- Ne ljutite se na partnera, ako želi da vam ukaže na neki problem. Slobodnim Rakovima, više sreće ako ostanete mirni. POSAO- Uspeh će pre doći, ako sebe ne opteretite nerealnim planovima. ZDRAVLJE- Neće vam nedostajati energije da se izborite sa izazovima.


♌ LAV


LJUBAV- Ne opterećujete partnera svojim ponašanjem, koje se može okarakterisati kao nezrelo. Slobodnim Lavovima savet da izbegavate ljude koji vas nerviraju. POSAO- Ako je došlo vreme da donesete važne odluke, učinite to sada, imaćete dobar predosećaj koji bi mogao popraviti situaciju na planu finansija. ZDRAVLJE –Odmorite od svega što vas sada opterećuje.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Sumnje koje vam se javljaju u vezi partnera, možete prevazići ako proanalizirate da li ono što se čuli, predstavlja suštinu vašeg odnosa, ili zapravo projektujete svoje strahove. Slobodnim Devicama povoljno, ako nemate prevelikih očekivanja i ako puste stvari da se odvijaju svojim tokom. POSAO- Neki rođak ili član porodice bi vam mogao pomoći da rešite jedan poslovni problem. ZDRAVLJE- Budite oprezni u saobraćaju.


♎ VAGA


LJUBAV- Nemojte postati odjednom nestrpljivi, jer partner neće razumeti odkud sad to, kada ste do sada bili puni razumevanja i delovali tolerantno. Slobodim Vagama zvezde savetuju da bez žurbe, u pogledu donošenja sudova o nekome ko vam privlači pažnju. POSAO- Bilo bi dobro da obavite neke poslove ili zadatke, koje već duže vreme odlažete. ZDRAVLJE- Podložnost promenama raspoloženja može biti uzrok nekih zdravstvenih tegoba.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner ceni vašu odlučnost, ali ovog puta ćete se bolje složiti, ako budete spremni za drugačiji scenario od onog koji ste sami zamislili. Slobodnim Škorpijama nije povoljan dan za rizik, ako niste sigurni u svoja osećanja. POSAO- Obratite pažnju na ono što je hitno, i tu usmerite svu svoju enegiju. ZDRAVLJE- Bez većih zdravstvenih poteškoća.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Spremni ste da pružite podršku, bez ikakvih očekivanja da i vi dobijete nešto zauzvrat. Slobodnim Strelčevima jedna osoba će okupirati pažnju i izcrpeti vam dosta energije. POSAO- Pred vama je važna novost koja će vam pomoći da napravite značajan iskorak u vašoj karijeri. ZDRAVLJE – Ne zaspostavite svoju potrebu za odmorom.


♑ JARAC


LJUBAV- Može vam se učini da partner pokušava da vam nametne svoj stav, pa bi moglo doći do nesuglasica. Slobodnim Jarčevima bi neka manja svađa mogla da poremeti sentimentalne odnose. POSAO- Ono, što vam u početku može izgledati kao neizvodljivo, kasnije bi moglo postati znatno lakše. ZDRAVLJE- Pokušajte da budete opušteniji.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Budite dosledni svom stavu, ali ipak nemojte koristit teške reči, ako partnera ne možete da ubedite. Slobodnim Vodolijama bi mogla da pomogne jedna osoba, svojim posredovanjem. POSAO- Pred vama je mogućnost da predvidite loše strane nekih planova koji su pred vam i ispravite to na veme. ZDRAVLJE- Obratite pažnju na krvni pritisak.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako ste emotivno ushićeni, pokušajte da prenesete pozitvno raspoloženje i na partnera. Slobodnim Ribama zvezde savetuju provodite više vremena sa svojim prijateljima. POSAO- Povoljan period da iskoristite vaše orginalne ideje. ZDRAVLJE- Priliv energije i elana.