Dnevni horoskop za 9.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Loša komunikacija sa partnerom može biti posledica vaše rasejanosti. Slobodnim Ovnovima povoljno, ukoliko ste odlučili da inicirate sastanak. POSAO- Ne verujte svemu što čujete, proverite svaku informaciju. ZDRAVLJE – Potrebno vam je više odmora.


♉ BIK


LJUBAV- Prijaće vam druženje sa zajedničkim porodičnim prijateljima. Slobodnim Bikovima će trebati više strpljenja, ukoliko želite da ispunite svoje emotivne želje. POSAO- Neko će vam javiti dobre vesti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako očekujete da se partner sada više posveti vama, morate i vi pokazati strpljenje i razumevanje. Slobodni Blizanci će biti veoma zapaženi večeras, gde god se pojavite. POSAO- Ne dozvolite da vas neke nepredviđene situacije izvedu iz takta. ZDRAVLJE- Smanjite nervozu.


♋ RAK


LJUBAV- Obaveze koje su pred vama, ometaju vas da uživate u društvu partnera. Slobodni Rakovi koji su planirali kraći put, mogli bi da dožive jedno prijtno emotivno iskustvo. POSAO- Izbegavajte saradnike koji su neodgovorni. ZDRAVLJE-Obratite više pažnje na imunitet.


♌ LAV


LJUBAV- Partner očekuje da se više angažujete oko njega, ne zanemarujte zahteve koje vam upućuje. Slobodni Lavovi lako mogu upasti u situaciju u kojoj se može pokrenuti vaša ljubomora. POSAO-Iako ste nezadovoljni trenutnom finansijskom situacijom, nemate razloga za veliku zabrinutost. ZDRAVLJE-Promenljivog ste raspoložanja.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ne ustručavajte se da pokažete svoja osećanja partneru. Slobodne Device bi trebale biti aktivnije, ako želite da se vaš emotivni status promeni. POSAO- Ne dozvolite da vam emocije sada naruše vašu poslovnost. ZDRAVLJE- Odmor vam je hitno potreban.


♎ VAGA


LJUBAV- Pokažite prema partneru više poverenja, jer će to obezbediti bolju atmosferu u vezi. Slobodne Vage će imati uspeha, ako ostanu hladne, pred nekim ko želi da vas osvoji, jer time ćete pojačati interesovanje te osobe za vas. POSAO- Povoljno za one koji se bave umetnošću ili kreativnom delatnošću. ZDRAVLJE- Dobro se osećate.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Parner će verovatno želeti da se iskupi za neki raniji nesporazum, a na vama je da popustite ili da nastavite da se durite. Slobodne Škorpije će biti skeptične prema jednoj osobi, ali to vas neće sprečiti da se dobro provedete. POSAO- Mogućnost da ponovo uspostavite kontakt sa jednom osobom koja vam može pomoći u poslovnoj sferi. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Moguće su neke rasprave u okviru porodice. Slobodnim Strelčevimazvezde savetuju da ne doživljavate suviše lično, neke primedbe jednog prijatelja, kada je reč o nekome ko vam se dopada. POSAO- Moguća je iznanadna prilika za uvećanje novčanog prihoda. ZDRAVLJE – Bez zdravstvenih problema.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne pokušavajte da kontrolišete partnera, time nećete ništa postići. Slobodni Jarčevi bi trebali da uživaju u društvenom životu, jer vas čeka puno situacija koje će vam prijati. POSAO- Svesni ste da poslovni problem koji vas muči ima bar dva rešenja, ali vam je teško da se odlučite koje je bolje za vas u ovom trenutku. ZDRAVLJE- Brigama nećete ništa rešiti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne dozvolite da se neko sa strane, meša u vaš i parnerov odnos. Slobodne Vodolije bi trebale da obrate pažnju, kako ne bi ste postali predmet nečijeg ogovaranja. POSAO- Porast koncentracije i usmerenosti, sada će vam se sigurno isplatiti. ZDRAVLJE- Moguće su tegobe hroničnim bolesnicima.


♓ RIBE


LJUBAV- Partner će želeti da vam ulije poverenje i sigurnost, a vi se potrudite da prihvatite dobronamerne savete. Slobodnim Ribama mogućnost da sretnete osobu, prema kojoj i dalje gajite emocije. POSAO- Pokušajte da situaciju sagledate realno i da isključite subjektivnost iz poslovnih odnosa. ZDRAVLJE- Emotivni disbalans.