Dnevni horoskop za 11.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Trvdoglavost bi mogla da vas košta dosta, pa pokušajte da razmotrite predloge za kompromis. Nekim slobodnim Ovnovima zaista prija sloboda koju imaju, pa koristite prednosti koje vam se sada pružaju. POSAO- Prikupite snagu i kreativnu energiju da realizujete ono što ste zamislili. ZDRAVLJE – Bez većih zdravstvenih problema.


♉ BIK


LJUBAV- Povoljno za razgovor sa partnerom, kao i za postizanje dogovora oko važnih pitanja. Slobodnim Bikovi bi možda trebali da izbegnu nečiji poziv, ukoliko procenjujete da je ta osoba pomalo naporna. POSAO- Pokušajte da isplanitate posao i odredite priorite, kako bi ste ispak sve završili. ZDRAVLJE- Odmorite se, prijaće vam da malo zastanete i predahnete.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Dopustite partneru da iznese svoje mišljnje, kako bi uspostavili još bolji odnos. Slobodni Blizanci mogu očekivati poziv za provod ili neko druženje. POSAO- Ako želite da rešite neke probleme sa kojima se suočavate, slobodno sledite svoju intuicuju. ZDRAVLJE- Budite oprezni u vožnji i uopšte, u saobraćaju.


♋ RAK


LJUBAV- Dogovorite se sa partnerom oko svih kućnih poslova, ako želite da sve bude do kraja urađeno. Slobodni Rakovim će imati koristi od svih akcija koje sami preduzmete. POSAO- Proverite da li ste obavili sve razgovore koje ste planirali prošle nedelje, i javite se kome niste stigli, kako bi sebi olakšali neke radne zadatke. ZDRAVLJE- Možda bi trebali više pažnje da posvetite vašoj ishrani.


♌ LAV


LJUBAV- Ostanete smireni, ukoliko se neki član porodice traži vašu i parnerovu pomoć. Slobodnim Lavovima zvezde savetuju da kontrolišu svoju nervozu u prisustvu jedne osobe. POSAO- Neke odluke se ne moraju donositi isitreno, zato sačekate još malo. ZDRAVLJE- Trebalo bi da se više odmarate.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Rešavanja pitanja oko usklađivanja obaveza i karijere, sa partnerom, moglo bi stvoriti određene teškoće. Slobodnim Devicama prilika da upoznaju jednu osobu na mestu gde se ne nadate. POSAO- Izbegnite ishitrene odluke, pogotovo ako bi mogli da vam donesu nove troškove. ZDRAVLJE- Mogući su manji zdravstveni problemi.


♎ VAGA


LJUBAV- Jedan član porodice bi mogao biti uznemiren zbog promena koje planirate. Slobodnim Vagama zvezde garantuju dobar provod, ako je to vaš plan za večeras. POSAO- Treba da date sebi više vremena i prostora, kako bi se pripremili za nove poduhvate. ZDRAVLJE- Ne budite lenji za fizičke aktivnosti.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Mogli bi biti ljuti na partnera, ukoliko se ne ispoštuju neki dogovori, ali potrudite se da se što pre oslobodite tih negativnih osećanja. Slobodnim Škorpijama povoljno ako ste planirali sastanak sa prijateljima. POSAO- Pokušajte da sami nađete razloge nekih ranijih neuspeha. ZDRAVLJE – Negativna osećanja morate kanalisati, kako ne bi imali uticaj i na zdravlje.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner bi vam mogao staviti primedbu na ponašanje, proverite da li ste malo zapostavili potrebe, vama drage osobe. Slobodnim Strelčevima može koristiti savet jednog bliskog prijatelja. POSAO- Budite oprezni i ne preduzimajte rizične poteze u ovom periodu. ZDRAVLJE- Premor bi mogao imati dosta uticaja na vaše raspoložnje.


♑ JARAC


LJUBAV- Pokušajte da ne osuđujete partnera, jer bi ste time mogli da izazovete burne reakcije i svađu. Slobodnim Jarčevima se mogu učiniti neki napori uzaludnim, pa možda odlučite da se primirite neko vreme. POSAO- Pomoć prijatelja ili poznanika će doći u pravi čas. ZDRAVLJE- Pokušajte da se opustite i relaksirate.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner bi mogao da ima primedbu na neka vaša ponašanja, a vi dobro razmotrite o čemu vam govori, jer može biti da je u pravu. Slobodnim Vodolijama iznenađenje od strane prijatelja. POSAO- Očekuje vas uspeh, ako ste spremni da se branite argumentima. ZDRAVLJE- Poslušajte šta vam organizam signalizira.


♓ RIBE


LJUBAV- Neke situacije neće moći da predvidite, zato budite spremi da promenite planove za danas, ako vam partner tako nešto sugeriše. Slobodnim Ribama moguća iznenadna poseta ili neko spontano okupljanje u vašem domu. POSAO- Neko od prijatelja bi vam mogao pomoći da rešite finansiksi problem. ZDRAVLJE- Pokušajte da ipak nađete malo vremena, samo za sebe.