Dnevni horoskop za 14.5.2024.horoskop


♈ OVAN


Želećete da sa partnerom neke stvari rasčistite, ali pre toga obratite pažnju na svoje dominantno osećanje. Slobodni Ovnovi danas neće biti raspoloženi za gužvu, pa najbolje da se odmorite od ljudi koji vam crpte energiju. POSAO- Danas možete imati utisak da kompromisi vode u gubitak i da je najbolje da sve uradite po vašem. ZDRAVLJE – Nađite načina da se opustite.


♉ BIK


LJUBAV- Napetost koji osećate u komunikaciji sa partnerom, prolaznog je karaktera. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, možda ćete posumnjati u naklonost i iskrenost jedne osobe. POSAO- Imate dosta energije i elana da se pozabavite problemima koje ste identifikovali. ZDRAVLJE- Prijaće vam neki vid rekreacije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ono što nameravate da kažete partneru, pokušajte malo ublažiti, kako ne izazvali neprijatnu situaciju. Slobodnim Blizancima bi trebali da obavezno nađu načina da se danas zabave. POSAO- Trudite se oko nekih ciljeva koje ste sebi postavili, i koje ste pomalo zapostavili, pa ne odustajte ukoliko naiđete na poteškoće. ZDRAVLJE- Izbegavajte da vas obuzme pesimizam.


♋ RAK


LJUBAV- Uspećete danas da oraspoložite partnera i učinite da se oseća srećnim što vas ima. Slobodnim Rakovima zvezde savetuju da se prethodno dobro raspitate ukoliko želite da se sretnete sa osobom koju od ranije ne poznajete. POSAO- Ne obraćajte pažnju na to šta drugi misle i govore, jer vi ste najkompetentvniji kada je reč o onome što je vaša odgovornost. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♌ LAV


LJUBAV- Partner vas dobro poznaje, pa će primetiti vašu uznemirenost, koliko god vi to pokušavali da sakrijete. Slobodni Lavovi će biti suzdržani u komunikaciji, što može govoriti o tome da ste skloni sada da potiskujete prava osećanja. POSAO- Ako birate put koji je linija manjeg otpora, to vam neće doneti poziciju kojom ćete biti zadovoljni. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Porast osećanja koje osetite, sjajno će se odraziti na vaš partnerski odnos. Slobodnim Devicama će biti ispirisane pozitivnim utiskom koji je na vas neko ostavio. POSAO- Budite oprezni sa ne proverenim informacijama. ZDRAVLJE- Više se krećite.


♎ VAGA


LJUBAV- Ne dozvolite da neki zajednički planovi sa partnerom budu ugroženi zbog nedostatka vremena da se tome posvetite. Slobodne Vage bi mogle dobiti informaciju da neko preko posrednika pokušava da stupi sa vama u kontakt. POSAO- Posvetite se samo onim poslovima koji vam crpe najmanje energije. ZDRAVLJE- Pokušajte da nekako napunite baterije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Vodite računa kakvim se rečima obraćate parneru, ako ne želite da ga povredite. Slobodne Škoprije bi mogle doći u priliku da iskoristite situaciju onako kako to vama odgovara. POSAO- Neće vredeti da pokušavate da pravite ustupke tamo gde niste spremni za to, zato pokušajte da se bavite onim za šta ste lično motivisani. ZDRAVLJE- Oslobodite se viška energije.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Moguće je neslaganje sa parnerom, u vezi nekih svakodnevih obaveza. Slobodnim Strelčevi ma jedna osoba može napraviti pometnju i naterati vas da imate romantična maštanja. POSAO- Iskristališite svoje stavove pre nego ih podelite sa ostalima. ZDRAVLJE – Moguće su manje tegobe, hroničnim bolesnicima.


♑ JARAC


LJUBAV- Neka sumnja se uvukla između vas i partnera, porazgovarajte otvoreno umesto da pretpostavljate šta je „po sredi“. Slobodni Jarčevi će biti u prilici da ojačaju odnos sa jednom osobom, ali to prvenstveno zavisi od vas, tj. da li ste za to spremni. POSAO- Za lenjost i neodgovornost nemate razumevanja, ali ne dozvolite da vam tuđe greške pokvare dan. ZDRAVLJE- Emotivna nestabilnost.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako imate prilike, danas obavezno izađite u sa partnerom, jer ćete se dobro provesti. Slobodne Vodolije bi trebale da budu obazrive prema jednoj osobi koja vam samo laska. POSAO- Oslonite se na poslove koji su izvesni i gde ste do sada već imali rezultate. ZDRAVLJE- Moguči su problemi sa cirkulacijom.


♓ RIBE


LJUBAV- Sva je prilika da ćete doživeti lepe trenutke u društvu parnera. Slobodne Ribe će privući jednu osobu, svojim šarmom ili zavodljivim poglednom. POSAO- Okolnosti će vam i dalje ići u korist, zato sledite svoju intuiciju. ZDRAVLJE- Dobro se osećate.