Dnevni horoskop za 16.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ukoliko ste imali nekih nesuglasica sa parterom u poslednje vreme, sada je moguće pomirenje. Slobodne Ovnove će snažno pruvući osoba sa kojim imate ista interesovanja. POSAO- Moguće je da vam stigne neka naprata ili novac koji je kasnio. ZDRAVLJE- Povedite više računa o svom zdravlju, ne odnosite se prema tome nemarno.


♉ BIK


LJUBAV- Povedite više računa o tome kako se obraćate partneru u međusobnoj komunikaciji. Slobodnim Bikovima će prijati da se opuste u društvu starih prijatelja. POSAO- Ne povećavajte svoje troškove u ovom periodu. ZDRAVLJE- Moguće su alergijske reakcije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Pokušajte da se usaglasite sa partnerom, kada su svakodnevne obaveze u pitananju. Slobodnim Blizancima bi mogla jedna osoba na poslu ponuditi izlazak. POSAO- Oslobodite se poslova koji vam sada nisu prioritetni i štedite svoje snage. ZDRAVLJE- Pokušajte da pojačate svoju moć koncentracije.


♋ RAK


LJUBAV- Odnos sa partnerom odvijaće se u pravci i smeru koji vama odgovara. Slobodnim Rakovima moguće je izneadni romantični susret. POSAO- Oslonite se na svoju intuicuju, kada su u pitanju poslovi koji su pred vama. ZDRAVLJE- Emotivna osetljivost.


♌ LAV


LJUBAV- Partner očekuje da se malo uozbiljite, nemojte njegove zamerke ignorisati. Slobodni Lavovi bi trebali da izbegavaju da se druže sa osobama, koje imaju neke navike koje vi ne odobravate, zato se dobro raspitajte, pre nego s nekim izađete. POSAO- Vodite raučuna kako kalkulišete sa svojim prihodom. ZDRAVLJE – Malo se opustite kako bi ste bolje funkcionisali.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Od partnera očekujete da vas razume i uvaži i ukoliko to ne dobijete, možete postati vrlo mrzovoljni. Slobodnim Devicama će prijati društvo jedne zrele i ozbiljne osobe. POSAO- Svesni ste da su pred vama određene prilike za napredovanje, ali imate dilemu kada je finansijska korist u pitanju. ZDRAVLJE- Provedite što više vremena na otvorenom ili svežem vazduhu.


♎ VAGA


LJUBAV- Želite da sa partnerom obavite neke poslove, ali vam se čini da ne dobijate dovoljnu podršku. Slobodne Vage će želeti da se nađu u društvo jedne duhovite osobe, a uz pomoć malih trikova vašeg šarma, to ćete i uspeti. POSAO- Uspeh vam je izvestan, a vaše je samo da se posvetite onom što vas najviše interesuje, kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE- Prijaće vam neki vid relaksacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Pred vama je povoljan period da sa partnerom unapredite vezu. Slobodnim Škorpijama su moguće manje komplikacije na ljubavnom planu, ali će vas to naterati da na tom planu stvari dovedete u red. POSAO- Izbegavajte da u ovo periodu ulazite u dugove. ZDRAVLJE- Mogući su određeni problemi sa kožom.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Pokušajte da sa partnerom provedete više vremena, to će vas opustiti. Slobodnim Strelčevima prilika da obnove staru vezu. POSAO- Izbegnite da danas donosite ishitrene odluke. ZDRAVLJE – Preterivanje sa obilnim obrocima može vam sada posebno zasmetati.


♑ JARAC


LJUBAV- Partner je dobro raspoložen, što će pozitivno uticati i na vas. Slobodni Jarčevi mogućnost da upoznaju neku osobu putem savremenih sredstava komunikacije. POSAO- Novčani priliv, ali manja suma od očekivane. ZDRAVLJE- Mogući su problemi osobama koje boluju od reume.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne zanemarite svoj uticaj na partnera, bilo da je sada zadovoljan ili nezadovoljan vašim odnosom. Slobodnim Vodolijama bi skromniji nastup mogao doneti uspeh kod jedne osobe koju ste nedavno upoznali. POSAO- Samo aktivan i konstruktivan metod u radu, može vas pomeriti sa sadašnje pozicije. ZDRAVLJE- Ne iscrpljujte se na fizičkom planu.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako izbegavate danas ozbiljne razgovore sa partnerom, ne zaboravite da neke probleme morate rešavati na vreme. Slobodnim Ribama će danas posebno nedostajati društvo, pa se potrudite da veče ne provedete sami. POSAO- Moguće je poboljšanje materijalne situacije. ZDRAVLJE- Dobrog ste raspoloženja.