Dnevni horoskop za 18.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Moguće je da vas partner suoči sa nekim činjenicama koje ste do sada ignorisali. Slobodnim Ovnovima pojačaće se zahtev da budete tolerantniji, kada je u pitanju osoba do koje vam je stalo. POSAO- Ne povećavajte sada svoje troškove. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♉ BIK


LJUBAV- Želećete da odnos sa partnerom podignete na viši novo, a sada bi vam to lako moglo ostvariti. Slobodnim Bikovima jedan mali znak pažnje ili flert, može otvoriti nove mogućnosti. POSAO- Povoljno za one koji se usavršavaju. ZDRAVLJE- Unesite više voća u vašu ishranu, umesto slatkiša.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će vas inspirisati, zbog čega ćete biti raspoloženi da intenzivirate vreme koje zajedno provodite. Slobodne Blizance bi danas jedan prijatelj mogao pomalo razočarati, ali ne dozvolite da vam to kvari raspoloženje. POSAO- Razradite svoje planove samostalno i ne objavljute ih drugima, dok ne postanete sigurni koju strategiju ćete zauzeti. ZDRAVLJE- Bez komplikacija.


♋ RAK


LJUBAV- Usled vaše osetljivosti, mogli bi ste danas imati neprimerenu reakciju na neke partnerove reči. Slobodni Rakovi bi trebali da se potrude da budu pristupačniji za osobe suprotnog pola. POSAO- Budite odlučni u onome što želite da preduzmete, samo tako sada možete postići uspeh. ZDRAVLJE- Povedite više računa o svojoj ishrani.


♌ LAV


LJUBAV- Pratiće vas sreća u partnerskom odnosu. Slobodni Lavovi će zračiti magnetizmom, što može doneti poboljšanje u emotivnom životu. POSAO- Žurba i nestrpljenje mogu vam sada doneti određenje greške. ZDRAVLJE – Nađite načina da ponovo napunite baterije.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Situacija u partnerskom odnosu, danas bi mogla da bude pomalo napeta, ali će vas to naterati da potražite nova rešenja. Slobodne Device bi mogle da budu nezadovoljne, kad uvidite da neko nije prema vama korektan, u onoj meri, koliko se vi prema toj osobi. POSAO- Oprezno ako planirate da uložite novac, dobro razradite taj plan. ZDRAVLJE- Nervoza i napetost mogu biti pojačani.


♎ VAGA


LJUBAV- Ne stavljajte svoje želje i planove u drugi plan, kako bi ste ugodili partneru. Slobodne Vage bi trebale da nađu više slobodnog vremena za druženje. POSAO- Finansijska situacija se popravlja. ZDRAVLJE- Prijalo bi vam kraće putovanje.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Zahtevate od partnera iskrenost, pa se potrudite da ni vi ne prekršite danas to pravilo. Neki, među slobodnim Škorpijama danas bi se mogli naći u ljubavnom trouglu. POSAO- Računajte da i vaša konkurencija ima plan, zato ne otkrivajte svoju taktiku pred drugima. ZDRAVLJE- Dobrog ste zdravlja.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ako bi ste analizirali vaš odnos sa parnerom, sve bi se svelo na to koliko vam sada znači, pa prema tome upravljajte i svoje ponašanje. Slobodni Strelčevi intenzivno razmišljaju o jednoj osobi, ali imaju dilemu na koji način da joj priđu, međutim, moguće je da će vam se rešenje samo nametnuti. POSAO- Ako ste planirali da se pozabavite rešavanjem finansijskih prilika, sada lakše možete naći podršku za to. ZDRAVLJE – Izbegavajte stresne situacije.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne žurite sada da donesete odluke o vašoj budućnosti sa partnerom. Slobodne Jarčeve bi danas neko mogao iznenaditi pažnjom koju vam poklanja. POSAO- Izbegavajte da nosite svoje poslovne probleme i zadatke kući. ZDRAVLJE- Moguća je iscrpljenost, ukoliko izbegavate odmor.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako osećate pritisak u porodici, pokušajte da aktivnosti koje su vam obaveze, organizujete malo drugačije. Slobodne Vodolije će uživati u iskrenom razgovoru sa starim prijateljem. POSAO- Ne trošite energiju na rešavanje problema koji vam neće doneti značajno poboljšanje na poslu. ZDRAVLJE- Izbegavajte da preskačete obroke.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako prikrivate i potiskujete ljubomoru koju osećate, mogli bi ste na neki drugi način napraviti neki manji ispad pred partnerom. Slobodne Ribe ne bi trebalo da poklanjaju previše pažnje mišljenju svoje okoline, jer jedini kompas koji treba da slušate je vaše srce. POSAO- Povoljno za one koji se bave privatnim poslom. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.