Dnevni horoskop za 20.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ne budite prezahtevni prema partneru, posebno ako ni sami niste sigurni šta želite od vaše veze u ovom trenutku. Slobodnim Ovnovima će obnavljanje kontakta sa jednom osobom doneti veliku radost. POSAO- Odložite zahtevne poslove, ukoliko smatrate da nemate danas dovoljno podrške. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa krvim pritiskom.


♉ BIK


LJUBAV- Zaboravite na neke stare razmirice i orijentišite se na budućnost. Slobodnim Bikovima koji nisu sigurni da li im je ljubav uzvraćena, sada bi trebali da se primire i da sačekaju da suprotna strana načini prvi korak, kako bi se sve razjasnilo. POSAO- Budite štedljiviji u ovom periodu. ZDRAVLJE- Poboljšanje raspoloženja.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako ste se umorili od vašeg sadašnjeg partnerskog odnosa, pokušajte da izanalizirate osećanja i vaše potrebe, pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Slobodni Blizanci će imati jasniju situaciju ako budete spremni da više slušate i posmatrate, nego da vodite glavnu reč. POSAO – Odredite svoje prioritete i pokušajte da rešavate jedan po jedan problem. ZDRAVLJE- Vaše raspoloženje će zavisiti od ugla iz koga sada sagledavate situacije oko sebe.


♋ RAK


LJUBAV- Pokušajte da svoju nervozu ne projektujete na partnera. Slobodni Rakovi koji su nedavno upoznali neku osobu, sada bi mogli biti zbunjeni razvojem situacije, pa pokušajte da saznate više informacija o toj osobi. POSAO- Povoljno za one koji planiraju poslovni put. ZDRAVLJE- Nađite načina da se malo opustite.


♌ LAV


LJUBAV- Danas ćete moći da se oslonite na parnera, što že vam dati dadatni elan. Slobodnim Lavovima prilika da obnove staru vezu, ako nije prošlo puno vremena, od raskida. POSAO- Pomoć sada možete očekivati od koleginice ili neke druge žene. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Povoljan period da unesete više inicijative u partnerski odnos. Slobodnim Devicama mogućnost da upoznaju nekog novog na javnom mestu. POSAO- Ne ulazite u rasprave sa ljudima koji bi to mogli iskoristiti protiv vas. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♎ VAGA


LJUBAV- Budite spontani i prepustite se partnerovoj pažnji kojom vas sada obasipa. Slobodnim Vagama moguće su nove sentimentalne prilike. POSAO- Na poslovnom planu vam se može javiti potreba da što pre nađete načina da pribavite dodatna finansijska sredstva. ZDRAVLJE- Dobro se ispavajte.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ako ste mislili da promenite nešto u svom domu sada je dobra prilika za to. Slobodnim Škorpijama zvezde savetuju da budu otvorenije za druženja. POSAO- Pokušajte da se skoncentrišete na realnost, kako bi bili što efikasniji. ZDRAVLJE- Pazite da ne narušite zdravlje neodgovornim ponašanjem.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Na emotivnom planu mogu se ispoljiti neke teškoće u razumevanju sa partnerom. Slobodnim Strelčevima zvezde savetuju da više pažnje posvetite osobama koje već dobro poznajete. POSAO- I ako vam se može učiniti da ne napredujete onako kako ste želeli, stićićete do svog cilja ako budete istrajni. ZDRAVLJE – Trebalo bi više da se odmarate.


♑ JARAC


LJUBAV- Razgovor sa partnerom mogao bi vam doneti dosta koristi i mogli bi ste rasvetliti i neke svoje potrebe koje ste do sada sputavali. Slobodne Jarčeve pratiće sreća ako želite neke novine na emotivnom planu. POSAO- Povoljan period za usavršavanje ili učenje novih veština. ZDRAVLJE- Pokušajte da uspostavite unutrašnju ravnotežu.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Imate ideje koje se mogu dopasti partneru, zato se ne libite da ih iznesete. Slobodne Vodolije se mogu osloniti na sreću, jer nešto lepo vam se događa. POSAO- Ako vam neko ponudi neku novu poslovnu mogućnost, proverite šta na kraju možete da očekujete, i kakvi su rizici. ZDRAVLJE- Pojačana osetljivost, pa budite oprezni i pazite na svoje zdravlje.


♓ RIBE


LJUBAV- Partnera možete prijatno iznenaditi svojom otvorenošću i nastojanjem da se neke stvari među vama promene, kako bi se postigla veća bliskost u vašem odnosu. Slobodim Ribama prilika za novu sentimentalnu fazu, a moguće je i zaljubljivanje. POSAO- Budite oprezni u trošenju novca, nije dobar period da se sada razbacujete. ZDRAVLJE- Imate dovoljno energije, a ako budete aktivni, ona će se uvećati.