Dnevni horoskop za 25.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV-Pripazite na svoj odnos prema partneru, jer bi ste mogli da posejete sumnju ili nepoverenje. Slobodnim Ovnovimakoji planiraju izlazak, moguć je buran provod. POSAO- Oslonite se na ljude koji veruju u vas, i završite ono što ste nedavno započeli. ZDRAVLJE- Trebaće vam više odmora, da bi ste prikupili energiju.


♉ BIK


LJUBAV- U partnerskom odnosu, očekuju vas harmonični odnosi. Slobodni Bikovi koji žele da se vide sa osobom koju su upoznali preko posla, imaće sjajan ugođaj. POSAO- Povoljno za one koji uče ili se usavršavaju. ZDRAVLJE-Osetićete priliv elana i pozitivne energije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Potrudite se da pokažete više razumevanja prema partneru, kako bi ste prevazišli manju krizu. Slobodni Blizanci sada ne bi trebali da forsiraju ulazak u vezu, bolje pustite da se sve odvija svojim tokom. POSAO- Ostavite sada pitanje svog ponosa sa strane i vodite više računa o interesima koje možete ostvariti. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.

 


♋ RAK


LJUBAV-Imaćete priliku da sa partnerom izgladite neke nesporazume. Slobodni Rakovi će uživati ako se odlučite da obnovite jedno prijateljstvo, ili pozovete osobu koju nisu dugo sreli. POSAO- Višak opreza nije na odmet, ali imate više inforamcija koje vam mogu pomoći da realizujete jedan poslovni plan. ZDRAVLJE- Unosite više svežih namernica u ishranu.

 


♌ LAV


LJUBAV- Nesigurnost ili ljubomora mogli bi imati uticaj na vaš odnos sa partnerom, pa ne reagujte ishitreno. Slobodni Lavovi bi morali povesti više računa o tome kako stvari stoje realno i ne dozvoliti da vas lažne nade zaslepe. POSAO- Nemate razloga za zabrinutost, jer postoji mogućnost da se neko založi za vas. ZDRAVLJE – Čuvajte se nazeba.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Prijaće vam neka zajednička aktivnost sa partnerom, kao što je poseta prijatelja ili zajednički izlazak. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da budete aktivni u društvenim događajima, jer nikad ne znate koga sve tamo možete sresti... POSAO- Ako vam neko ponudi honorarni posao, dobro razmislite kako bi ste, i da li bi ste uopšte to mogli da uklopite sa vašim svakodnevnim aktivnostima. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♎ VAGA


LJUBAV- Sve što planirate da sa partnerom postignete u narednom periodu, sada možete zajednički, isplanirati do pojedinosti. Slobodne Vage bi mogle biti sklone da nekog drže u neizvesnosti, ali razlog za to su ustvari vaše emocije, jer niste sigurni šta zapravo osećate prema toj osobi. POSAO- Mogući je iznanadni novčani dobitak. ZDRAVLJE- Nađite načina da se relaksirate.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Povoljno za uređenje stana ili neke zajedničke aktivnosti u domaćinstvu, sa partnerom. Slobodne Škorpije koje je šarmirala jedna osoba, biće skloni da se ustežu da pokažu oduševljenje, želeći da time privuku još više pažnje. POSAO- Ne smete sebi dopustiti previše ležeran stav, jer bi vas konkurencija moga preteći. ZDRAVLJE- Ako ste planirali da započnete sa dijetom, sada je povoljan period.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Nedostatak stprljenja, mogao bi da povredi vašeg partnera, pa budute oprezni. Slobodni Strelčevi koji su spremni da se upuste u flert sa osobom sa posla, mogli bi se uskoro pokajati zbog toga. POSAO- Pronađite šta je uzrok vašeg nezadovoljstva i nemojte to sada ignorisati jer bi vam moglo biti prepreka i u budućnosti, ako na vreme to ne otklonite. ZDRAVLJE – Nađite načina da se opustite.


♑ JARAC


LJUBAV- Ne možete očekivati da partner ima uvek razumevanja, ukoliko u poslednje vreme stalno stavljate posao isped porodičnih obaveza. Slobodni Jarčevi bi trebali da se više opuste u društvu prijatelja, kako bi ste napunili baterije. POSAO- Povoljna situacija na finansijkom planu. ZDRAVLJE- Bez većih komplikacija.

 


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako vam se čini da partner pokazuje previše ljubomore, pokušajte da dokažete da za to nema razloga, ali ne dozvolite da sve ostane na praznim pričama, jer u to neće poverovati. Slobodnim Vodolijama koje su spremne na inicijativu, smeši se sreća i uspeh na emotivnim planu. POSAO- Ne kalkulšite sa da sa vremenom, već uradite sve što možete bez odlaganja. ZDRAVLJE – Budite oprezni u saobraćaju.


♓ RIBE


LJUBAV- Možda je potrebno da drugačije uredite odnose između vas i partnera, kako bi ste oboje bili zadovoljniji u vezi. Slobodnim Ribama bi poseta nekom sportskom događaju ili okupljanje sa prijateljima tim povodom, mogla doneti priliku da upoznate neku veoma zanimljivu osobu. POSAO- Ako vam neko nudi šansu da se oprobate u novom poslu, ne odbijajte to, pre nego bar pokušate. ZDRAVLJE –Pojačajte ishranu svežim namernicama.