Dnevni horoskop za 28.5.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Mirnim razgovorom sa partnerom, mogli bi ste postići i ono na šta sada ne računate. Slobodnim Ovnovima dobra vest preko prijatelja koji želi da vam pomogne. POSAO- Povoljno za učenje i sticanje veština, radi unapređenja posla. ZDRAVLJE- Bićete u formi.


♉ BIK


LJUBAV- Pokažite više strpljenja i razumevanja prema partneru. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju da ne forsirate svoje emocije u ovom periodu, jer se mogu pretvoriti u ljuboru. POSAO- Možete očekivati da će sve ići po planu. ZDRAVLJE- Nađite načina da se malo opustite.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Izbegnite svađu sa partnerom zbog nekog ko želi da naruši vaše odnose. Slobodni Blizanci bi mogli da se nađu u pomalo napetoj situaciji ali uspećete da promovišete svoje kvalitete. POSAO- Vaše aktivnosti će dati svoje rezultate, zahvaljujući vašoj vrednoći i sposobnosti da sebe promovišete. ZDRAVLJE- Budite oprezni u saobraćaju.


♋ RAK


LJUBAV-Moguće su nesuglasice sa partnerom oko finansijske situacije. Slobodnim Rakovima prijatno veče u domaćoj atmosferi ili sa bliskim prijateljima. POSAO- Pokušajte da ne ulazite u nepotrebne svađe na poslu sa jednim kolegom. ZDRAVLJE- Moguća je pojačana razdražljivost.


♌ LAV


LJUBAV- Pokušajte da ne obraćate pažnju na neke razlike sa partnerom, kako ne bi ste započeli raspravu. Slobodni Lavovi bi trebalo da budu otvoreniji prema jednoj osobi, koja ne sluti vaše namere. POSAO- Ne dozvolite da vas iznerviraju na poslu zbog nekih sitnica. ZDRAVLJE – Proverite krvni pritisak.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Posebno će vam prijati, ako ugrabte malo slobodnog vremena, da se opustite u krugu porodice. Slobodnim Devicama moguće je prijatno iznenađenje na sentimentalnom planu. POSAO- Izbegavajte da gradite velika očekivanja od sadašnjeg poslovnog projekta. ZDRAVLJE- Osećaćete se aktivnije u narednom periodu.


♎ VAGA


LJUBAV- Vaše odluke zavise samo od vas, a takođe i spremnost da se sada prilagodite partneru. Slobodne Vage će biti u prilici da nekome priteknu u pomoć, što će vas zbližiti. POSAO- Nespremnost kolega da vam pomognu, danas bi vas moglo izbaciti iz takta. ZDRAVLJE- Pokušajte da se oslobodite viška negativne energije, kroz neki vid rekreacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ako vam se čini da je vaš partner spreman da vam pomogne, iskoristite to sada, kako bi ste zajedno brže napredovali. Slobodne Škorpije treba da obrate pažnju na osobu koju srećete na poslu. POSAO- Izbegnite bilo kakva dokazivanja, dok se ne ukaže bolja prilika. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner bi sada mogao biti okupiran nekim svojim poslovima pa bi ste mogli osetiti da niste dovoljno često zajedno. Slobodni Strelčevi ne bi trebalo da rizikuju, sa jednom osobom jer možete lako da je izgubite. POSAO- Imaćete danas inspiraciju da uradite ono što ste započeli. ZDRAVLJE – Pripazite na ishranu, izbegavajte brzu hranu.


♑ JARAC


LJUBAV- Potrudite se da sa partnerom rešite neki problem već u samom začetku, tj. čim se pojavi. Slobodni Jarčevi bi trebalo da se ne plaše da krenu u susret ostvarenju svojih emotivnih želja. POSAO- Uspeh u finansijskom poslovima. ZDRAVLJE- Izbegavajte da jedete kasno uveče.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner bi vas mogao podržati, da realizujete jedan važan plan. Slobodnim Vodolijama prilika da sretnu nekog koga niste dugo videli. POSAO- Budite pažljivi, ali ne i suviše impulsivni, ukoliko se pojave na poslu neki problemi. ZDRAVLJE- Provedite više vremena na čistom vazduhu.


♓ RIBE


LJUBAV- Mogući su novi zahtevi prema vama, od strane jednog člana porodice. Slobodnim Ribama koje imaju prilike da uđu u vezu, zabrinutost može biti ono što vam neće dati mira niti mogućnosti da u tome sada uživate, ali to neće dugo potrajati. POSAO- Povedite više računa o odnosima na poslu, jer bi ste slučajno mogli reći nešto što se nekom neže dopasti. ZDRAVLJE- Manjak energije i iscrpljenost.