Dnevni horoskop za 1.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ne propustite priliku da se zbližite sa partnerom, i organizujete zajedničke prijatne trenutke. Ako ste među slobodnim Ovnovima za vas kao da nema prepreka, kada je u pitanju ono što vam emocije traže. POSAO- Bićete inspirisani za neki vid stvaralaštva. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih tegoba.


♉ BIK


LJUBAV- Moguće su manje emotivne trzavice u odnosu sa partnerom. Slobodni Bikovi koji planiraju da se udvaraju jednoj osobi, pre toga treba da u svojoj glavi eliminišu ideju neuspeha. POSAO- Ne obraćajte pažnju na zlurade komentare o onome što radite, to su samo ljubomorni i zavidni glasovi. ZDRAVLJE- Prijaće vam neka rekreativna aktivnost.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Uživaćete u zajedničkom druženju sa partnerom i prijateljima. Slobodnim Blizancima će svojim šarmom uspeti da pridobiju simpatije jedne osobe koja vas je do sada ignorisala. POSAO- Mogućnost finansijskog dobitka. ZDRAVLJE- Povedite računa o ishrani.


♋ RAK


LJUBAV- U partnerskom donosu situacija može biti dosta zategnuta, pa pokušajte da otvoreno porazgovarate o uzrocima svog nezadovoljstva. Slobodnim Rakovima će prisustvo jedne osobe pokrenuti lavinu emocija. POSAO- Ako ste previše zabrinuti, lišavate sebe da vidite prave načine da rešite problemem na poslu. ZDRAVLJE- Prijaće vam da se malo opustite i dobro naspavate.


♌ LAV


LJUBAV- Partner će da danas biti naklonjen vašim željama, što će vas osnažiti i podstaći da i vi nešto uradite za njega. Slobodni Lavovi će uživati u dinamici na emotivnom planu. POSAO- Imaćete uspeha ukoliko želite da rizikujete, kako bi poboljšali svoj položaj na poslu. ZDRAVLJE- Ne zanemarujte signale koje vam organizam šalje.


♍ DJEVICA


LJUBAV- U vašoj vezi, vi ste sada ključni faktor stabilnosti, imajte to u vidu. Slobodne Device ne bi trebale da sada sebe opterećuju brigama na emotivnom planu. POSAO- Veza između informacija koje kruže na poslu i vašeg očekivanja, doneće vam bolji plasman. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♎ VAGA


LJUBAV- Emotivna otvorenost prema parneru, mogla bi da učii veliki pomak u vašoj vezi. Slobodne Vage će se osećati sada spremnije da pronađu svoju srodnu dušu, kao da vam se ponovo vraća nada u ljubav. POSAO- Onoliko koliko ste spremni da prihvatite zajedničke interese kao svoje, poboljšaće se vaš položaj na poslu. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Danas se možete osloniti na partnera, kada je reč o aktivnostima i obavezama koje vas opterećuju. Slobodne Škorpije neće biti spremne da pokažu svoja najdublja osećanja, ali ćete nekim gestom ipak dati do znanja jednoj osobi, koliko vam znači. POSAO- Zahvaljujući jednoj vesti koja će doći do vas, uštedećete sebi dosta energije da stignete do cilja. ZDRAVLJE- Prijao bi vam neki vid relaskacije ili masaža.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Parner bi mogao biti nezadovoljan vašom preokupiranošću stvarima koje smatra nebitnim. Ako ste među slobodnim Strelčevima, neko u koga ste polagali nade, sada vam se čini nedostojan vaše pažnje. POSAO- Pojačajte svoju koncentisanost i fokus nad onim što radite. ZDRAVLJE – Ako se osećate konfuzno, pokušajte da uspostavite duhovnu ravnotežu.


♑ JARAC


LJUBAV- Mogli bi ste doći u priliku da se posvađate sa nekim rođakom zbog jednog člana vaše porodice. Slobodni Jarčevi će biti zainteresovani da ispitaju iskrenost jedne osobe koje vam se dopada. POSAO- Briga da li ćete uspeti da ispoštujete rokove, ne mora da bude glavna okupacije, posvetite više pažnje planiranju završetka posla. ZDRAVLJE- Potrudite se da razmišljate optimističnije.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Bićete iznenađeni jednim partnerovim gestom, ali nema potrebe da to tumačite tako da vam pobudi neke sumnje. Slobodne Vodolije će dobiti ponovo priliku da se približe jednoj osobi koja je već odavno u vama podstakla emocije. POSAO- Povoljno za one koji se bave informacionim tehnologijama. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.


♓ RIBE


LJUBAV- U partnerskom odnosu će doći do većeg stepena zbližavanja sa voljenom osobom. Slobodim Ribama jedna osoba će se nametnuti kao spremna da vas razume i izađe u sustret vašim potrebama. POSAO- Ne ispuštajte situaciju iz vida, jer imate konkurenciju koja želi da zauzme vaš prostor. ZDRAVLJE- Prijaće vam više fizičkih aktivnosti.