Dnevni horoskop za 6.6.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pokušajte da prema partneru ne budete danas prestrogi. Slobodne Ovnove bi jedno novo poznanstvo moglo da inspiriše da preuzmete inicijativu. POSAO- Ne gubite iz vida svoje interese, i u skladu sa tim budite spremni na prilagođavanje. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♉ BIK


LJUBAV- Ćutanjem, koje prikriva nezadovoljstvo, samo ćete produbiti jaz u vašem partnerskom odnosu. Slobodni Bikovi bi trebali da razmišljaju pozitivnije, o svom emotivnom statusu i mogućnostima koje su pred vama. POSAO- Pokušajte da poslovnu situaciju sagledate sa više strana. ZDRAVLJE- Prijaće vam iskren razgovor sa nekim ko vam je blizak.


♊ BLIZANCI


LJUBAV-U partnerskom odnosu će doći do porasta emocija i strasti. Slobodnim Blizancima je moguće prijatno iznenađenje zahvaljujući nekome kome je baš stalo do vas. POSAO- Izbegavajte danas da eksperimentišete i pokušavate da sprovodite novine u onom što radite. ZDRAVLJE- Moguća upala sinusa.


♋ RAK


LJUBAV- Bićete inspirisani da partneru pripremite neko lepo iznenađenje. Slobodni Rakovi će biti oduševljeni što imate prilike da budete sa nekim sa kim imate dosta toga zajedničkog. POSAO- Imaćete sreće danas kada je u pitanju podrška drugih. ZDRAVLJE- Aktivirajte se na fizičkom planu.


♌ LAV


LJUBAV- Moguće su manje ne suglasice sa partnerom, ali zahvaljujući vašoj upornosti, naćićete zajedničko rešenje. Slobodni Lavovi bi se mogli suočiti sa činjenocom da na emotivnom planu imate suparnika. POSAO- Oslonite se na svoju intuiciju. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Partner će danas imati pozitivan uticaj na vas, što ćete svakako znati da uzvratite. Slobodne Device bi se mogle naći u društvu osobe koja će vas ohrabriti da pokažete svoja osećanja. POSAO- Iskoristite povoljnosti koje su pred vama, i spremnost drugih da vam daju svoje poverenje. ZDRAVLJE-Prijaće vam boravak u prirodi.


♎ VAGA


LJUBAV- Priželjkujete više pažnje od partnera, ali imate i velike šanse da to sada ostvarite. Slobodne Vage će uživati u susretu sa starim prijateljem. POSAO- Držite se saradnika sa kojima delite iste vrednosti. ZDRAVLJE- Osobe koje boluju od reumatizma mogle bi imati manje komplikacije.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne dozvolite da vas nezadovoljstvo nekom sitnicom izbaci iz takta. Slobodnim Škorpijama problem na emotivnom planu može da se pojavi samo ako ne možete da se odlučite između više osoba koje vam se dopadaju. POSAO- Potražite savet od iskusnije osobe. ZDRAVLJE- Uravnotežite svoju mentalnu energiju.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner očekuje da preuzmete više inicijative u vezi. Slobodnim Strelčevima je sada važno da prate svoje srce, čak i ako postoje neke prepreke, one će biti prevaziđene, ako ste sigurni da radite ono je u skladu sa vašim emocijama. POSAO- Na dobrom ste putu da ostvarite ono što ste zamislili. ZDRAVLJE – Prijaće vam neki vid relaksacije.


♑ JARAC


LJUBAV- Jedan utisak bi danas mogao da ostavi na vas velike posledice, pogotovo ako ne budete bili u stanju da razumete ponašanje vašeg partnera. Slobodni Jarčevikoji imaju realna očekivanja od druge strane, mogli bi uživati u druženju sa osobom suprotnog pola. POSAO-Kada je posao u pitanju, za vas nema prepreka, ali kada je u pitanju saradnja, moraćete još malo da se potrudite. ZDRAVLJE- Kontrolišite svoj temperament.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Pokušajte da sa partnerom provedete neko vreme, potpuno oslobođeni svih teškoća sa ostalih segmenta života. Slobodne Vodolijeće jedna osoba oduševiti, pre svega na intelektualnom planu. POSAO- Na poslovnom planu su moguće neke promene, ali vi ćete lako izaći na kraj sa time. ZDRAVLJE – Zadržite vedar duh.


♓ RIBE


LJUBAV- Kod partnera bi se mogla javiti ljubomora, propazite na svoje ponašanje. Slobodnim Ribama koje su spremne da pokrenu inicijativu, zvezde savetuju da pre toga preispitaju sebe, šta zapravo želite da postignete na emotivnom planu. POSAO- Ako vas muče rokovi za završetak posla ili projekta, pokušajte napraviti novi plan uz koji ćete moći da uradite sve što je potrebno. ZDRAVLJE – Promenljivo raspoloženje.